Melawat SIL di KPJ Pasir Gudang Specialist Hospital

11:20 PG


Hari jumaat lepas, ibu dan ayah amik EL sebab Aisyah demam tiba-tiba. Petang jumaat, pergi jalan-jalan kejap kat Plaza Angsana JB. Ayah dapat panggilan telefon dari adiknya dan mengatakan kakak ipar mereka dimasukkan ke hospital pakar pasir gudang. Pembedahan di hidung.


Ruang legar pintu masuk

Naik lif ke tingkat 6 dan jumpa pesakit


Kak Anom telah selamat menjalankan pembedahan untuk membuang cecair di dalam hidungnya. Pembedahan kali ke-2. Kami semua dapat melawat walaupun membawa anak kecil. Al maklum hospital swasta.


Apakah penyakit SINUS tu?

Masalah atau penyakit ini sebenarnya dikenali sebagai SINUSITIS, jelas pakar bedah perunding Telinga, Hidung dan Tekan (ENT) Prince Court Medical Centre Datuk Dr Kuljit Singh.
~ Sumber sila klik [SINI] untuk maklumat lanjut.


Apakah tanda-tanda kita menghidap penayakit ini?
~ Sumber sila klik [SINI] untuk maklumat lanjut.



 banner
Klik gambar untuk ke website




Nota Kaki : Hospital berbayar..tak mampu den..





You Might Also Like

16 comments

  1. semoga cepat sihat....

    aisyah da baik blom? cuaca cepat berubah. kanak-kanak n bayi senang dpt demam

    BalasPadam
  2. Aisyah kejap ok kejap tak..agak risau jugak..

    BalasPadam
  3. ika singgah sini dari blog mycherita :)
    follow sini #129, kalau sudi jemputlaaa singgah ke blog ika~

    BalasPadam
  4. syukur alhamdulillah, semoga cepat sembul SIL Mar.

    BalasPadam
  5. Syafakillah buat SIL Mar... semoga cepat sembuh..

    BalasPadam
  6. semoga cepat sembuh ... hospital swasta mahal tapi mrk follow apa kita nak .

    BalasPadam
  7. semoga kak anum tu cepat sembuh ya..thank for the info..

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah.. semoga cepat sembuh.. aamiin.

    BalasPadam
  9. assalamualaikum.. salam kenal dari fifi..

    moge SIL cepat sembuh..

    BalasPadam
  10. Seperti nya di janjikan, ini entri post untuk blog akak..sorila ..lambat sikit..

    http://thescreammer.blogspot.com/2013/12/mar-mansor-jnjikitablogspotcom.html

    Jika ada kelapangan insyallah sy akan kemari lagi.. terima kasih..

    p/s : jika ada yg ingin menyertai program singgah blog.. jom ke
    http://thescreammer.blogspot.com/2013/11/singgah-blog.html

    BalasPadam
  11. hai mar..

    first doakan semoga anak mar, adik aisyah cepat sembuh ea.
    then jugak buat sil mar.. moge sihat selalu..:)

    BalasPadam
  12. semoga aisyah cpt sembuh ye kak..n thanks share pasal sinus ni..

    BalasPadam
  13. semoga cepat sembuh ye.
    sy pon x pernah masuk ke situ. hihi. lalu jrling jeling je dulu

    BalasPadam
  14. mak kawan ayu masuk sana.. tp pakai G ayah dia la.ehehe

    BalasPadam
  15. semoga cepat sembuh ye SIL tu...AKk pun tahan je pegi hospital Gov..hihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.