1st Mini Giveaway by Ainim Rashihah

1:23 PTG

Buat pertama kalinya, blog ini menganjurkan giveaway sempena menghargai para pengikut dan juga pembaca blog Ainim Rashihah. Sebagai salah satu usaha untuk menghargai sokongan kalian semua, Ainim nak adakan giveaway pertama blog ini.


Semua orang boleh sertai giveaway ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:

1. Follow blog Ainim Rashihah, Add To Circle Google+ Ainimsuju, Follow Twitter Ainimsuju dan Like Fanpage Blog Ainim Rashihah
2. Buat satu entri bertajuk 1st Mini Giveaway by Ainim Rashihah
3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen ini.
5. Tarikh tamat giveaway ini ialah pada 30 Januari 2014.

Pemenang akan diumum pada 6 Februari 2014 dan pemilihan pemenang adalah melalui random.org

You Might Also Like

16 comments

  1. semoga berjaya dan selamt bersegmen.. :-)

    BalasPadam
  2. Assalamualikum...
    Terima kasih sebab sudi join segmen anjuran saya ya

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen kak! and gudluck! :D

    BalasPadam
  4. Good luck....
    Selamat bersegmen ^__^

    BalasPadam
  5. Senang je kan sayrat-syarat nya..Good Luck dear..

    BalasPadam
  6. Saya singgah dari GA yang sama. Good luck ye!!^^ : 1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah

    BalasPadam
  7. Singgah pagi :)
    All the best untuk Giveaway nie ^^
    Nad pun join, Jemput ke blog Nad :)

    BalasPadam
  8. hye dr segmen yg sama...

    http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html

    BalasPadam
  9. mama singgah dari segmen yang sama... :)

    http://www.mamaniza.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html

    BalasPadam
  10. Terima kasih kerana join GA saya. Senarai pemenang dah diumumkan hari ni. http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/02/senarai-pemenang-1st-mini-giveaway-by.html

    BalasPadam
  11. Eraz datang jenguk dari segmen : http://www.erazfadli.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html

    BalasPadam

  12. :) ANDA DI TAG!!! SPECIAL GIVEAWAY {HADIAH - handphone MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://www.tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.