Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

11:42 PG

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah. 

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.

You Might Also Like

45 comments

  1. thank you mar for joining and support...jangan lupa semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  2. good luck, teringin nak join nanti :)

    BalasPadam
  3. kita joint jugk..

    Nak ajak datang blog kita..
    http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/05/bagaimana-kamu-tahu-kamu-sudah-jatuh_16.html

    kdg2 kita x sempat nak jalan blog kawan2 hari2 sebab tu kita buat ni..

    bila mar nk joint ni?

    BalasPadam
  4. all the best !
    hazy pun tgh ushar segmen tu XD

    BalasPadam
  5. follow awak #340. join segmen ni jugak. Good luck :)

    BalasPadam
  6. jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  7. gudluck kak..niesa pun dh join..heee

    BalasPadam
  8. ramai gak yg join segmen ni. Goodluck ye..

    BalasPadam
  9. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dr segmen yang sama.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  10. Good luck

    Saya juga join

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  11. Gud luck . Singgah dari segmen yang sama :)

    * nice blog :D

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  12. Hi singgah sini..
    Jom join segmen=)

    http://pencontengruang.blogspot.com/2014/04/segmen-preloved-by-kokoclothes.html

    BalasPadam
  13. fuza pun join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  14. Datang dr segmen yg sama, all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  15. kite follow ~ kite dari segmen yang sama.. jalan jalan sini.. gud luck :D

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  16. hai mar....good luck. done follow awak :)

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  17. salam, singgah n follow ke344

    BalasPadam
  18. sggah sini dr segmen yg sama ! good luck ! ^^ .. http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  19. Good luck and all the best..singgah dari segmen yang sama.. :D

    p/s: follow sini

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  20. singgah follow dari segmen yang sama
    :)

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  21. Gudlark! moga Allah murahkan rezeki dan berjaya dunia akhirat
    Jemput singgah follow sini http://syerarahim.blogspot.com/
    semoga bermanfaat , t,q

    BalasPadam
  22. Singgah sini dari segmen yang sama. Good luck ya..

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  23. hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  24. salam singgah

    http://storymoryluahanku.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  25. salam singgah. all the best ye :)

    BalasPadam
  26. ayu dtg dari segmen yg sama..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  27. salam mesra..

    datang blogwalking dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/

    BalasPadam
  28. Salam ukhuwah.. saya singgah sini dr segmen yg sama dan follow awak gak.. ")

    http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html?m=1

    BalasPadam
  29. Datang dari segmen yang sama :)

    Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
    jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

    BalasPadam
  30. salam singgah dari segmen yg sama..

    http://aniszahirah87.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    done follow... :)

    BalasPadam
  31. Salam singgah japp

    http://notashalimar.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  32. singgah dari segmen same..done follow u

    follow ai di:
    http://puterisihatjelita.blogspot.com

    BalasPadam
  33. Salam perkenalan. Walauipun segmen dah lama tamat, tapi saya tetap nak singgah drpd segmen yg sama. Saya singgah sini.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  34. terima kasih kepada yang singgah..maaf andai saya terlepas pandang, tak sempat singgah..jangan kecik ati ye..

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.