Keywords #5 : Lucah

By Mar Mansor - 9:00 PG


Macam biasa.. blog ini popular dengan pencarian susu formula. Tengok jelah tu.

Tapi.................

Ada pula termasuk keywords yang tak best tu.. Alahai manusia..macam-macam perangai mereka ni..


Nota Kaki : Salam Jumaat..


  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. setakat ni tak ada yang pelik2 lagi sangkut kat keywords Bubblynotes... hu hu hu...

    BalasPadam
  2. setakat ni yg mcm ni gini belum terselit... mcm2 yg diorg cari kn..

    BalasPadam
  3. assalamualaikum
    singgah pagi
    lama rasanya anum x blog walking
    hari ini ada peluang anum singgah ya
    keep in touch

    BalasPadam
  4. kak...mcmn kita nak tau leh ada keywords mcmni eh?

    BalasPadam
  5. Nurul Husna : Check kat akaun nuffnang..check bahagian keywords..

    BalasPadam
  6. Salam jumaat Mar..
    Aiii, yang no 3 tu.... apa2 sajalah yg dorang cari tu... ;D

    BalasPadam
  7. bukan dia tak bermaksud lucah kot =)

    BalasPadam
  8. mcm mcm
    mncri yg pelik pelik aje dorang ni kan.haisshh

    BalasPadam
  9. ehehe..jururawat sedap??

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.