Entri Hilang

By Mar Mansor - 9:15 PG


Saya set masa untuk entri-entri saya. Patutlah tiada entri autopublish hari ini. Peliknya. Bila check, entri yang sepatutnya publish hari ini tiada. Haihhh...penat kot taip entri siap bergambar. Mana pula entri tu hilang.



Nota Kaki : Makanya tiada cerita hari ini.

  • Share:

You Might Also Like

17 comments

  1. alamak tak pernah buat otopublish jadi tak tau nak komen cem mano..

    btw CT tag sini
    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/12/postcards-giveaway-from-czech-germany.html

    BalasPadam
  2. ce try check kat draft. mungkin tak tertekan publish kot masa tu :) maybe.

    BalasPadam
  3. kesilapan teknikal kot,,..

    BalasPadam
  4. Ini boleh masuk dalam cerita Selangkah Ke Alam Misteri.. hehe

    BalasPadam
  5. Farah pernah jadi mcmni..dah taip panjang lebar last2 hilang mcm tue jer...pasrah jer la..huhuhu

    BalasPadam
  6. Misteri ni entri hilang huhu..

    BalasPadam
  7. Hmm Nad memang tak pandai nak autopublish ni. Dah banyak kali try tapi tak terpublish publish juga haha so guna cara selamat je publish secara normal T_T

    BalasPadam
  8. hehehhe...sy pon pernah mcm tu...carik entry yg patutnya publish......rupanya sy xclick button publish...adehhhh...silap sndiri...hihihih

    BalasPadam
  9. boleh camtu ye, ke terdelete
    kalau dah tulis, biasa dia auto save kan?

    BalasPadam
  10. Agaknya ter delete tak? Tp kan kalau cepat Sgt close dia X sempat autosave, kita pun X save pun boleh jadi.

    BalasPadam
  11. Macam mana boleh hilang? Agaknya terdelete kot tak sengaja. Aduh, kalau macam saya ni tulis panjang berjela lepas tu entri hilang, mahu saya lap hingus sehari suntuk. Hilang terus mood!

    BalasPadam
  12. Saya pun pernah terjadi. Belum save lagi tapi dah tutup dulu.

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.