Blog Suka Intai #4

By Mar Mansor - 8:00 PG



Saya pasti ramai yang sudah mengenali dia. Lebih-lebih lagi dia kerap buat outdoor playgroup untuk kanak-kanak berusia 2 - 4 tahun. Malah playgroup yang dia anjurkan ni approved by child psychiatrist. Kalaulah saya ni dekat, Aisyah dapat join playgroup tu.

Kenapa saya suka intai blog ni??

Blog ini memberikan banyakkkkkkk tips parenting. Rugi kita sebagai ibu bapa tak ceduk ilmu dari blog dia. Dia rajin jumpa pakar kanak-kanak dan dia tidak kedekut ilmu berkongsikan banyak info dengan kita semua. Tinggal kita ni je rajin ke tak rajin nak cari ilmu.



Saya pernah share kisah Aisyah(klik) sebelum ni. Motivasi dan semangat berganda-ganda hadir bila baca entri-entri dia.




Banyak lagi tips yang korang boleh dapat di blog ini. Meh terjah entri-entri dan tips yang dia kongsikan.
Hanya di blog http://saatakukaupilih.blogspot.com/.







  • Share:

You Might Also Like

14 comments

  1. Nnt bw kat sana lah...nmpk menarik

    BalasPadam
  2. jangan sebut2 nanti termimpi2 hehehe ;p bleh terjah ni

    BalasPadam
  3. Wahh... thanks sharing Mar.. :)

    BalasPadam
  4. Yeke banyak tips parenting?
    Thanks, Mar for sharing.
    Really appreciate :)

    BalasPadam
  5. boleh la jejak ke sana nnanti...

    BalasPadam
  6. Mmg best blog ni..mcm² tips yg bagus..Sya suka bc..cara penulisan pun menarik..

    BalasPadam
  7. Pernah jejak... Tapi tak selalu... Mmg bgus blog ni.. Tulis atas pengalaman.

    BalasPadam
  8. Dah masuk dalam bloglist saya pun blog ni. Seronok bila menulis berdasarkan pengalaman dan pengetahuan.

    BalasPadam
  9. Thanks...nanti milapun nak terjah.. Nak pilih 20 blog yg boleh terjah setisp bulan...semangat tahun ni

    BalasPadam
  10. X pernh lgi lya singgah cna, da kelpgn nnt blh la singgah

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.