Bio-Essence Bird's Nest

By Mar Mansor - 8:30 PG


Diakui dengan sejujurnya, saya telah terpengaruh dengan produk ni. Macamana boleh terpengaruh, silalah rujuk entri lalu [ INI ]. Niat di hati mahu menukar produk sebab mahu mencari produk yang selamat dan mudah untuk dicari andai sesak.

Tidaklah saya katakan, produk lama saya tidak selamat. Ianya selamat, cuma saya malas mahu beli online. (Cakap jelah kau terpengaruh dengan review tidak berbayar si lekatlekit tu).

Produk Bio-Essence memang mudah di dapati di watson atau guardian. Senang nak cari. Dek kerana pengaruh berhantu Suria Lekatlekit, saya terus mencuba Bio-Essence Bird's Nest.

Alhamdulllah, produk ini serasi dengan kulit wajah saya. Saya cuma pakai cleanser, whitening cream di siang hari dan sleeping mask di malam hari.

Trial set, 10g je tapi mampu bertahan hingga 1 bulan. Bukan cakap kosong. Buktinya, saya sebagai salah seorang pengguna.


Motif?? Nak tunjuk BE Bird's Nest Nutri- Collagen & Whitening Cream.
Watson tengah ada offer, RM58.32 je.



Apa yang best dengan produk ni? Entah. Sebab ada Nutri-collagen mungkin. Selama sebulan saya menggunakan produk ini, kulit muka saya terasa lembut dan tidaklah terlalu berminyak. Yang jelas terasa kulit wajah terasa segar dan moist je.

Rasa sejuk je bila sapu krim ni kat muka. Dia bukan jenis krim yang seakan asas bedak, tapi seakan pelembab yang sekaligus melembabkan kulit wajah. Kadar penyerapan juga cepat, memang tidak akan rasa berminyak. Tapi, kalau dah berpeluh-peluh tu lain ceritalah kan.



Selepas sebulan peggunaan.




Nota Kaki : Terima kasih lekatlekitgurl berjaya menggoda saya..





  • Share:

You Might Also Like

16 comments

  1. klu bagus dan sesuai dengan kulit,perlu diteruskan mar,akak pun masih mencari produk yang sesuai dengan kulit muka kita

    BalasPadam
  2. Singgah pagi...
    nieyl pun buat masa ni,hanya safi je yang kena ngan kulit..:)

    BalasPadam
  3. assalamualaikum :)
    singgah pagi

    BalasPadam
  4. Memang tau si Suria tu. Saya pun tergoda sama. Bagus juga produk ni. Muka terasa lembap aje walaupun tak dapat dah menolong awet muda lagi. Hahaha!

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya ada jual bio essence bird nest. pm sy untuk dapatkan special price.. 013 250 2062 😊😊😊

      Padam
  5. Nmpk brsih n halus la wajah sis

    BalasPadam
  6. cantiknya.. mcm nak kene try jugaq je ni :P

    BalasPadam
  7. Wow, tergoda kita....;-)

    BalasPadam
  8. mmg best mar ... saya guna brids nest belah mlm je . siang gunaka tanaka white ...

    BalasPadam
  9. Assalam mar,
    waaaaaaaa
    flawless gitew yer :)

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. Hr ni beli 1set bird nest...mudahan sesuai...sape2 ada jcard..hr ni ada offer..mmg berbaloi harganye...

    BalasPadam
  12. Hr ni beli 1set bird nest...mudahan sesuai...sape2 ada jcard..hr ni ada offer..mmg berbaloi harganye...

    BalasPadam
  13. saya ada jual bio essence bird nest. pm saya untuk dapatkan special price.. 013 250 2062 😊😊😊😊

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.