JJ Cole Body Support

9:00 PG


Handsome boy ibu ala-ala artis korea ni sedang nyenyak tidur. Masuk dalam kereta, kena air cond, zzzZZZ. Kadang-kadang tu kelepak kelepuk tangan dia, teruja sungguh naik kereta.


 
Ada persamaan ke dengan orang ni?



Sebelum ni macam tak perasan akan kewujudan body support. Kalaulah tahu, sebelum bersalin ibu dah beli. Tidak perlu beli infant carseat. Alif cuma guna 5 bulan.


Sudah sampai


Nyenyak dia dengan adanya body support


Body support juga boleh digunakan sebagai pengalas stroller. Sesuai digunakan dari newborn hingga lehar bayi anda betul-betul kuat.








You Might Also Like

5 comments

  1. Betullah Mar.. nyenyak betul tidurnya
    Senang driving kalau macam ini:)

    BalasPadam
  2. Tak ada masalah mcm tu Mar..
    Nyenyak tido nya..
    Sangat membantulah body support tu..

    BalasPadam
  3. Kat umah nie ade satu..beli utk qisya skang menurun ke adik..tp mmg betul tau mar, letak dlm stroller nmpk selesa sgt anak duk dlm tuh..terletak je badan dieorg..hehe

    BalasPadam
  4. Wahhhh..mesti syiok duduk dgn baby support nih..huhu

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.