Berbuka Dept QAQC CP

9:00 PG

Assalamualaikum


Setiap kali bulan puasa, mesti ada majlis berbuka puasa dalam department kami. Macam biasa, HOD belanja.

Berbuka
Kali ni, berbuka di tempat yang dekat je. Malas nak rushing dengan anak kecil ni. Macam biasa, saya yang handle tapi bab duit, en.bos yang settlekan.

Selpie dulu sementara hidangan dihidangkan


Simple je menu. Siakap 3 rasa tu menu wajib.


Adalah dalam 10-12 orang.


Dah licin

Selpie dengan kakak cantik


Terima kasih banyak-banyak pada en.bos yang sudi belanja kami.



Kami makan di mana?


Makan kat sini jek..
D'Rinting Taman Rinting, Masai




You Might Also Like

6 comments

  1. Pandai baby lihat mamanya selpie dengan kakak cantik. Alhamdulillah dapat berbuka di luar kadang tu best kan..

    BalasPadam
  2. Alahai jauhlah dari rumah kakak. Tengok hidangan menggoda selera.
    BOleh tahan hero Mar tu tak kisah ajak bergambar dgn kakak cantik:)

    BalasPadam
  3. Kakak cantik tu ada iras muka, Marlah. Ingatkan adik sendiri!

    Makan ramai-ramai kalau tak licin itu tandanya tak sedap. Tapi biasalah bila dah beramai-ramai menjamu selera, semua pun kena kasi licin juga. Dah namanya orang belanjakan, rugi tak habis *_*

    BalasPadam
  4. alhamdulillah rezeli dapat makan free kan...akak pon kalau ada je yg nak belanja laju2 setuju...hahaha...rezeki jgn di tolak kekdahnye...cerdik hah anak ko selfie dik...bebudak kecik sekarang ni memang la bijak sangat pantang amik gambo laju je...kikiki

    BalasPadam
  5. Oklah HOD mau belanja anak buahnya berbuka.biasa mana2 ofis pun ada buat berbuka mcm ni.tmpt akak, ada jgk tp kutip duit masing2.
    Comel kakak cantik selfie ngan ibu adik tu.

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.