Abadikan Kenangan di Phone Casing Anda

9:00 PG

Assalamualaikum
Bila sebut kenangan, pelbagai cara kita akan lakukan agar kenangan tersebut tidak luput dari ingatan. Jika dulu, kenangan dialbumkan. Setiap selakan album zaman kecik-kecik, zaman study dulu pasti ada cerita tersendiri. Zaman sekarang, kenangan bukan setakat tersimpan di dalam memory card handphone tapi kita boleh pelbagai.


Lihat saja phone casing ini. Kenangan yang menggamit jiwa diabadikan di casing phone anda dan anda boleh lihat dan imbau memori tersebut tanpa batasan. Setiap kali melihat handphone, pasti terima kenangan. Wah...jiwang pulak..



Comel tak??


Sekarang, semuanya di hujung jari. Dengan TBoox anda boleh memiliki phone casing yang comel ini dengan mudah!


Casing yang sudah diterima

  • Cara mudah, mula-mula pastikan model yang korang nak tu ada dalam senarai.
Pilih model yang ada. Nombor model adalah seperti berikut :

1 - Samsung  Note 2
2 - Samsung  Note 3
3 - Samsung  Note 4
4 - Samsung  Note 5
5 - Samsung S3
6 - Samsung S3 Mini
7 - Samsung S4
8 - Samsung S4 Mini
9 - Samsung S5
10 - Samsung S6
11 - Iphone 4
12 - Iphone 5/5s
13 - Iphone 5c
14 - Iphone 6+
15 - Iphone 6s
16 - Iphone 6


  • Kemudian, korang whataps je gambar yang korang nak letak kat casing tu. Atau boleh juga tambah wording/ kata-kata. Bayaran juga melalui online, dan hanya perlu kemukakan bukti bayaran melalui whatasp. Dah confirm gambar, model,,,so, tunggulah phone casing korang sampai. 


Khas untuk pembaca tercinta, cepat-cepat rebut harga promo, hanya RM20 sahaja! 
Penghantaran adalah Percuma !!
(tertakluk pada terma dan syarat)

Jangan lupa guna Code : MIR1001 untuk dapatkan harga promo.
Offer berakhir 30 November 2016


Untuk keterangan lanjut, 

Whataps direct Ms Elaine :  019 985 8151


You Might Also Like

8 comments

  1. Ini kalau anak kakak tahu mesti dia pun nak juga Mar.
    Tapi memang menariklah..

    BalasPadam
  2. Wahhh..Bestnya..Tapi sayang..Model HP sy xde dlm list..huhu

    BalasPadam
  3. bestnya..akak pon dah tempah untuk encik suami cassing fon iPhone 6+

    BalasPadam
  4. Kita guna tab x da dlm senarai hihi

    BalasPadam
  5. a.. saya punya kat situ !!!! hee~ tapi parcel tak sampai lagik.. sedang menanti..

    BalasPadam
  6. eh...nampak sgt hp nieyl xde dlm senarai..huhuhu... :P

    BalasPadam
  7. Boleh buat satu ni ;) thanks for the promo :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.