Name Card FREE Hanya di Pixajoy

9:00 PG

Assalamualaikum

Name Card FREE Hanya di Pixajoy | Tengok tu tengok tu, namecard dah sampai. Berdezzzup sampainya.

Mesti ada yang tertanya-tanya, kenapa saya buat kad nama? Untuk apa? Sebenarnya, banyak kegunaanya untuk mendatang. Seorang blogger ibarat orang berbisnes, perlu ada namecard. Walaupun berblog atas dasar suka-suka, ada masanya blog mampu menjana pendapatan sampingan. Contoh, untuk produk review berbayar.

Parcel yang sampai hari tu.


Bila parcel dah sampai, rasa teruja nak buka. Tak sabar weh nak tengok kad sendiri. 


Cara Mendapatkan Name Card FREE

1- Buka laman web www.pixajoy.com.my

2- Pilih "Products" dan klik "Name Card"


3- Kemudian, klik pada "FREE Personalised Name Cards"



4- Ada banyak pilihan. Boleh pilih design yang korang suka. Macam saya, saya pilih "Business Cards" dan pilih bahagian "Beauty & Spa" iaitu "Strike"




5 - Sudah buat pilihan bentuk kad, boleh la mula design kad sendiri. Klik kotak hijau sudut bawah kanan, "CREATE FREE"


6- Kemudian, akan minta kita login samada menggunakan Facebook atau G+. Pilih lah mana-mana, tak kisah sebab hanya sekali buat untuk 1 akaun. Saya menggunakan Google+. 


7- Isikan maklumat yang diminta. Mudah sahaja.



8- Jika berjaya, akan keluar macam bawah ni. Apa lagi, "GRAB NOW". Nanti akan dapat email yang menyatakan kita berjaya untuk dapatkan kad nama percuma.



9- Kemudian, keluar estimated masa. Terus je klik "CLICK HERE TO START CREATE YOU NAME CARD"



10- Mulalah mendesign kad nama korang. Background boleh tukar ikut warna yang korang suka. Font dan saiz juga boleh tukar. Nak upload gambar pun boleh. No hal lah! Pendek kata, ikut kreativiti korang.


11 - Sudah siap semua, teruskan dengan klik "Add to Chart" di sudut atas kanan. Teruskan, klik "My Cart" dan boleh la "Check Out".

12- Pastikan alamat penghantaran adalah betul dan HANYA perlu bayar cas penghantaran termasuk GST! Berbaloinya!!

Terms & Conditions (Free Name Cards):
  1. Free name cards are only printed on 1 side .

  2. Once you have successfully grabbed a set of free name cards, you are required to submit your design within 14 days. 

  3. Shipping fees to West Malaysia are RM8.48; East Malaysia are RM12.72; Singapore are RM25.44 (inclusive of 6% GST).

  4. You may only order 100pcs per successful grab. 

  5. You may only claim one (1) set of 100pcs name cards once a month. 

Mudah kan untuk mendapatkan kad nama percuma ni. Dapat 1 set tau, 100 pcs. Yang paling penting, ianya PERCUMA






Inilah kad nama saya! Simple je. Tak mau serabut-serabut. Kad dia pun ok sangat. Yang paling penting, penghantaran memang cepat. 2 hari je selepas submit, tup-tup dah sampai.

^____^




Terima kasih pixajoy!





You Might Also Like

12 comments

  1. simple but very nice..murni dah buat dah tahun lepas

    BalasPadam
  2. Simple tapi cantik kad awak.. saya pun dah buat tahun lepas, dua jenis yang berlainan.. =)

    BalasPadam
  3. yeay...dapat dah name card pinky..

    BalasPadam
  4. dah dapat dah..tapi masih lum siap design..

    BalasPadam
  5. cantik walaupun ia cukup simple kan

    BalasPadam
  6. assalamualaikum mar...wah !! cantiknya kad nama mar...:)

    BalasPadam
  7. xleh nak buat sbb sblm tu mmg dh ada..200 keping duk ada lagi haha
    tpi nice n simple jd pilihan kan

    BalasPadam
  8. Mek dah buat jugak tp tk finalise lg --' suka design kak mar buat simple :)

    BalasPadam
  9. aida x sempat buat ni.
    terlepas dateline.
    sedih :(

    BalasPadam
  10. uyul tak dan nak buat. hehhe

    JOM KE BLOG UYUL! >> Blog Uyul Rosli

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.