SEGMEN HASRUL HASSAN BANTU TRAFIK BLOG MEROKET

By Mar Mansor - 12:24 PTG

Assalamualaikum


Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Sifu HH buat segmen ui! Rugi rasanya kalau terlepas pandang. Ok, saya join dah. Jom kita join segmen HH.
Kemana agaknya blog saya meroket nanti ye.

Caranya cukup mudah.

Syarat Penyertaan

Anda hanya perlu penuhkan syarat-syarat di bawah sahaja, bila syarat dibawah dipenuhi, maka nantikan sahaja magik yang membuatkan trafik blog anda meroket tanpa anda sedari ... :) Saya jamin 100% trafik anda akan naik luar biasa selepas join segmen saya ini.

Orait. Nak join? Penuhi syarat berikut ye ...

  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

Kepada Abang Hasrul Hassa,

Saya nak trafik blog meroket bagi post saya yang ini




  • Share:

You Might Also Like

23 comments

  1. terima kasih sbb sudi join .. cuba tgk dashboard blog .. ada nampak perubahan tak?
    ..
    Kalau ada .. boleh share tak kat FB .. dan tag nama saya ye. Saya nak tgk bukti yang saya dah tunaikan janji berikan trafik meroket.

    BalasPadam
  2. all the best mar...akak dah join jugak

    BalasPadam
  3. Hi mar,

    Good luck :) Semoga trafik blog anda meroket ! :)

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. terima kasih..meroket lah harapnya

      Padam
  5. All the best mar...wahhh mana tahu terpilih best tu

    BalasPadam
  6. hi kak mar, kite dtg singgah balik ;D

    BalasPadam
  7. Tahniah kak pv mesti naik ini bila join contest blogger Hasrul Hassan, Neeza tak sempat nak join sebab semalam dengan hari ini busy, huhu..

    BalasPadam
  8. LZ join segmen ini juga..
    Sabar menanti bro HH update senarai blog saya..
    Tahniah trafik blog ini sudah meroket 😄

    BalasPadam
  9. Kakakkk dah meroket belum entry tuuu.

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    BalasPadam
  10. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html


    - Mia Liana

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.