Goodies Birthday Sponsor by Butik Safira

By Mar Mansor - 8:00 PG

Assalamualaikum


Goodies Birthday Sponsor by Butik Safira | Seperti yang sudah sedia maklum, Program kasih JDT Blogger Bersama Anak Yatim (Siri 1) telah berjalan dengan lancar.

 >>> Program Kasih JDT Blogger <<<

Buat pengetahuan semua, salah satu sponsor untuk program ini adalah Butik Safira. Terima kasih yang tidak terhingga buat owner Butik Safira yang sudi bersusah payah menyediakan goodies bag ini.

Nampak tak goodies bag warna pink tu? Itulah yang Butik Safira sponsor.





Butik Safira terletak di Felda Maokil, menjadi tumpuan ramai untuk membeli belah sebab macam-macam ada jual.

Bukan sekadar butik tauu..

Butik ini turut menerima pembelian secara online, menggunakan khidmat courier servis dan juga COD bagi memudahkan mereka yang tidak dapat keluar rumah.

Antara barang yang ada;


Cable



Lasagna pun ada uiii. Nampak sedap kan?

Makanan kering penuh di rak. Pelbagai jenis jeruk terdapat di sini.

Shawl


Blouse

Macam-macam lagi. Banyak sangat barang yang best-best.


Boleh terjah instagram untuk shopping;
 @Butik Safira



  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. alhamdulillah...semua berlumba nak buat pahala kan! :)

    BalasPadam
  2. Felda Maokil ni kat mana ye.

    BalasPadam
  3. Semoga murah rezeki si penaja dan moga bisnes semakin maju. Aminnn.

    BalasPadam
  4. semoga bisnes Butik Safira semakin maju..

    - Hernee Nazir -

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.