Wajah Baru Janji Kita

8:00 PG

Assalamualaikum

Wajah Baru Janji Kita | Jutaan terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke rumah saya. Syukur ke hadrat Illahi masih dipanjangkan usia untuk terus berblogging dan memanjangkan ukhwah sesama kita.

Pasti korang dah perasan akan perubahan rumah saya kan? Bertukar wajah sama sekali. Dahulu lebih kepada warna pastel dan semestinya warna merah jambu.

Wajah lama blog Janji Kita

Kali ini, saya tampil dengan kelainan, lari dari warna merah jambu. Bukan kerana sudah membenci warna itu, tapi lebih kepada pembaharuan. Refreshment. Apa yang saya mahu, saya tak mahu ada bunga-bungaan. Mahukan blog yang simple, mobile friendly dan loading cepat.

Wajah baru blog Janji Kita

Jutaan terima kasih buat sis Awa yang mengedit blog saya dengan jayanya. Memang saya suka sangat-sangat hasil kerja sis Awa ni. Walaupun pada mulanya ada sedikit kejanggalan pada blog saya, tapi sis Awa telah berjaya buat saya tersenyum lebar.

 Boleh baca di sini untuk Full Edit Blog Mar Mansor





You Might Also Like

14 comments

  1. wow....comel theme ni..nampak matured pulak
    ~ Kisahsidairy~

    BalasPadam
  2. Tema pepel.. cantik template ni Mar... kemas..

    BalasPadam
    Balasan
    1. antara sebab memilih template ni lea

      Padam
  3. serius cantik kak mar! busyra suka tngok! hasil design kak awa mmg meletops. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahniah buat awa sebab berjaya buat blog saya mendapat pujian

      Padam
  4. Balasan
    1. alhamdulillah..terima kasih sudi memuji

      Padam
  5. cantik sangat nih tema blog kak mar heheeh. tahniah kak mar

    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.