Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors

12:00 PTG

Assalamualaikum
5bed6b776a4f0e35eb32d6fc35361f4e.jpg (450×604)
Klik banner untuk sertai

Username Instagram : http://instagram.com/janji_kita
Facebook : https://www.facebook.com/mar.mansor.3
Emel : mar84nadzri83@gmail.com

Ceritakan secara ringkas pengalaman seronok dan nakal anda masa zaman kumpul duit raya dulu 
Saya bukanlah seorang yang nakal tapi adik bawah saya ni agak nakal. Lelaki kan.. Zaman kecik dulu, kalau beraya mesti nak naik semua rumah. Sebab apa? Sebab nak kumpul duit raya. Dapat 20 sen pon dah best, apatah lagi 50sen. Mesti korang dapat gambarkan zaman kanak-kanak saya tahun bila.
Pastu dah jalan jauh-jauh, penat, haus, singgah kedai. Maka, habislah duit raya tadi.
Kemudian, sambung lagi jalan-jalan, beraya, kutip duit raya lagi.
Diulang lagi keesokan harinya tapi rumah lain lah!


You Might Also Like

7 comments

  1. Marrrrrrrr... Gut luck ya mar.. :)

    BalasPadam
  2. fuh ada lagi GA raya..best2
    gud luck

    BalasPadam
  3. hahaha nampak gayanya banyak beli makanan je daripada kumpul duit raya tu hikhik

    terima kasih join. elsa dah update dalam list. goodluck :*

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen Mar
    https://umifuzy.blogspot.my/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    BalasPadam
  5. assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.