#RAMADHANGIVEAWAY BERSAMA SGSHOP MALAYSIA

By Mar Mansor - 4:00 PTG

Assalamualaikum
sofie, giveaway, sgshopmalaysia
Klik banner untuk sertai

Giveaway ini akan berlangsung selama DUA MINGGU.
Bermula pada 1 Jun sehingga 14 Jun 2017.
Syarat penyertaan sangatlah mudah:

PENYERTAAN MELALUI BLOG

2) Copy banner diatas dan backlink kepada entri ni
3) Buat entri dengan tajuk: #RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia
4) Nyatakan barang yang akan dibeli di SGShop jika korang menang shopping credit RM100


Ini adalah barang yang saya nak beli di SGShop. Sempena hari raya yang bakal menjelang, saya nak beli baju lebih sikit untuk anak bujang saya. Badan dia pun makin hari semakin tegap, lasak, sesuai sangat t-shirt macam ni untuk dia


Banyak pilihan warna lain SINI



5) Siap! Jangan lupa tinggalkan link korang diruangan komen entri ni.

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan random.org

  • Share:

You Might Also Like

10 comments

  1. Rasa macam berminat pula saya.

    BalasPadam
  2. thank you for joining the GA!
    all the best and salam ramadhan :)

    BalasPadam
  3. assalamualaikum mar...selamat bersegmen n gud luck...
    ** Mama Maszull **

    BalasPadam
  4. Good luck...dtg dr ga yang sama :) banak benda lagi yg boleh dibeli di sgshop ni...murah2 lagi tu

    BalasPadam
  5. SINGGAH BW

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.