Potluck Raya SBN 2017

8:30 PG

Assalamualaikum

Potluck Raya SBN 2017 | Tahun ini terasa sedikit hambar. Entah kenapa top management diam seribu bahasa bila isu sambutan hari raya diutarakan. Setiap tahun mesti ada sambutan hari raya tau.

SBN Open House 2016

Malah tahun lepas seksyen kami sempat berpotluck. Seronok juga sesekali begitu. Tahun 2017, kami geng kutus SBN berpotluck sempena hari raya. Last minute planning, menjadi. Seorang bawa sedikit-sedikit, bila dikumpulkan jadi banyak.


Round pertama makan. Mee goreng, roti jala, kek coklet dan buah tembikai susu.


Second round, third round, tak payah lah snap gambar. Telan je bagi habis.


Welfie!! Ramai lagi staff tak join. Ramai sebenarnya. Ini sebahagian sahaja di SBN No.6. Semoga ukhwah terus terjalin selama bekerja di sini. Terima kasih semua. Love u all..


You Might Also Like

5 comments

  1. Wahhh masih beraya...hihi
    Selamat hari raya yer =)

    BalasPadam
  2. pot luck lg seronok, sorang bwk skit2 lama2 banyak n ada mcm2 jenis...

    sedap nengok menu2 nya... biar pun simple bila dh mkn ramai2 seronok jadi nya

    BalasPadam
  3. Hahaa biasanya yang last minute planning tu lerr menjadiii.

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.