Selamat Datang 2018

By Mar Mansor - 6:33 PTG

Assalamualaikum

Selamat Datang 2018 | Welcome kata omputihnya. Aduduhh...semakin meningmakat usia..semakin hampir dengan kiamat..semakin dekat dengan ajal.


Korang ada azam sempena 2018? Ada ke? Aku macam biasa je. Tak sempat nak fikir azam. Azam 2017 pun aku tak ingat. Ada ke ek?

Moga di awal 2018 ini, aku rajin update blog. Yup, aku agak malas update blog lately, menyepi. Job review pun aku tak ambil.

Semoga 2018 terus membawa kebahagiaan kepada keluarga kecil kami. Sayang korang. Terima kasih sudi singgah blog aku ni. Terima kasih sudi baca coretan aku ni.

Selamat tahun baru korang!!!



  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. Happy New Year 2018 !
    Be nice, semoga tercapai segala impian...AMIN.

    Ok, semoga malas tu berkurang..ahhahahaa~

    BalasPadam
  2. selamat tahun baru.

    semoga yg datang semua baik baik sahaja !

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Dan selamat tahun baru :)

    Semoga apa yang Mar hajatkan menjadi nyata

    Amin

    BalasPadam
  4. assalamualaikum mar...selamat tahun baru 2018...
    ** Mama Maszull

    BalasPadam
  5. happy new year 2018.moga kita bisa lebih baik dari tahun sebulumnya amiiin..

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum, selamat tahun baru 2018, semoga tambah sukses dari tahun sebelumnya.

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.