Giveaway Mencari Pengunjung ke Sejuta

By Mar Mansor - 12:00 PTG

Assalamualaikum
Giveaway Mencari Pengunjung ke Sejuta | Blog Janji Kita baru nak dapat pengunjuna ke 1 Juta. Nak dibandingkan blog orang lain mungking mereka dah berjuta-juta pageviews.


Syarat mudah untuk join Giveaway saya ni;

1- Berkunjunglah ke blog Janji Kita sekerapnya.

2- Screenshoot pageview di sebelah kanan blog Janji Kita ni.

3- Dah screenshoot, emailkan gambar screenshoot ke mar84nadzri83@gmail.com

❤❤❤
Hadiah menarik menanti pengunjung-pengunjung saya.
Terima kasih atas sokongan korang ye.

  • Share:

You Might Also Like

31 comments

  1. wah
    siapalah yang bertuah tu

    BalasPadam
  2. Siapakah yang bertuah tu ye agak2nya.. hehe

    BalasPadam
  3. Wowww tahniah.. nak tahu jugak siapa le lucky no 1,000,000

    BalasPadam
  4. Singgah blogwalking. Selamat pagi puan

    dah sampai sejuta ya. Alhamdulillah

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih berkunjung.tambah visitor blog saya.

      Padam
  5. singgah sini :)https://aerillhassan.blogspot.my/2018/03/marvel-cinematic-universe-iron-man.html

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. terima kasih sudi singgah. kita nantikan sama-sama.

      Padam

  7. ain datang terjah blog sini.-farahain zfa-

    BalasPadam
  8. jauh lagi ni nak cecah sejuta tapi boleh jadi sekejap je ni. uishh tak sabar :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekejap je lagi ni. berkunjung lebih kerap.

      Padam
  9. macam menarik jerrr...nak join..kot lerrr rezeki kita..hehehe

    BalasPadam
  10. Wah..first time nak join giveaway unik macamni. Tak sabar nak tunggu!

    BalasPadam
  11. assalamualaikum mar...semoga berjaya temui org yg berjaya tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam mama.. terima kasih.tapi takde sesiapa yang menuntut lagi buat masa ni.

      Padam
  12. wahh menarik ni. nak cuba lah. klau ada rezeki.

    BalasPadam
  13. wahhh tahniah Mar..tak lama lagi lah tu

    BalasPadam
  14. alaaaa dh terlepas nak joinn dah lebih sejutt dahh T_T

    BalasPadam
  15. Orang tu x perasan dia dah sejuta kot .. Ahahaha

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.