Siput Sira Sambal Pedas Sedap

By Mar Mansor - 8:17 PG

Assalamualaikum

Siput Sira Sambal Pedas Sedap | Masuk ni kali ke-3 saya order dengan penjual yang sama. Kali pertama order 1/2 kg je untuk rasa dahulu. Serious weh sekali rasa mesti nak lagi. Boleh habis 1/2 kg tu sorang-sorang. Memang sedap! Rasa pedas-pedas manis yang sedap.

Kali ke-2 dan ke-3 beli sekilo pula. Ini pun dah tinggal sepeket je 1/2 kg kat rumah. 1/2 kg lagi dah selamat saya dan en.suami hadap.


Siput sira sambal ni saya beli di group delivery makanan pasir gudang & masai. Penjualnya area sini la. Nak tahu siapa penjualnya, boleh cuba wassap 0177774423. Tapi, dia ada bagitahu dia akan bercuti lama sebab nak raya.

Bab ni memang nak beli ready made je. Order, tunggu depan pagar rumah, dah boleh makan. Kih2..


Nota JanjiKita : Selamat berpuasa kepada semua rakan muslim saya. Terliur tak tengok kuih siput sira ni??

  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. el pun suka kuih siput ni..nah buat sekali..tobat dah nak buat..dia punya nak getel tu dr kul 12mlm smpai subuh x habis..last2 order je lah

    BalasPadam
  2. Rajin betul ko order kat group tu ye..
    Sis jarang masuk dan beli atau order he he he..

    BalasPadam
  3. ok..nanti akak nak roger² dia jugaklah...sedapnya lahai

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum & salam ramadhan dari ibu. Semoga amalan ibadat kita di terima Allah swt. Amin.

    Ibu singgah blogwaking blog sis mar. Kalau bersira pedas Ibu pun suka

    BalasPadam
  5. perghh ni kalau buat sendiri, mahunya la sampai tersentil lidah. hahaha
    Uyul Rosli | JDTBlogger

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.