Kenangan 2 Syawal 1439H

By Mar Mansor - 8:00 PG

Assalamualaikum
Kenangan 2 Syawal 1439H | Lambat sungguh nak menghamdet kenangan 2 Syawal kan? Maklumlah sibuk sikit. Kat rumah sibuk, kat office pun sibuk. Mana taknya, orang lain cuti seminggu, kita dah naik kerja sebab kalau tak naik kerja, kerja yang ada tak selesai. Coppp.. selama 9 tahun saya kerja di sini kan, belum pernah lagi kot saya cuti raya lama-lama. Sebab apa? Sebab tahu sangat dah propa diorang ni. Acah-acah sibuk je memanjang bila musim perayaan ni.

2 Syawal 1439H, masih di kampung halaman. Kami beraya ke Sri Gading, Batu Pahat, rumah mak cu saya.
Cik Aisyah semakin pandai bergaya.

Cik Aisyah bersama nenek.

Cik Aisyah & Alif.

Cik Aisyah & ibunya.

Kami sampai di rumah mak cu sebelum zohor. Alif dah ralit dengan kucing-kucing comel yang ada di rumah mak cu.


Alhamdulillah, kami dihidang dengan mihun goreng. Sedap tau. Jamah sepiring seorang.


Yang lain-lain beraya ke Ayer Hitam, kami pula terus pulang ke JB. Raya ke-2 dah balik JB, syahdu oiii..


  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. bestnya sedondon sampai sama ngn nenek aisyah lagi....

    BalasPadam
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  3. salam aidilfitri. alahai comel sangat dengan nenek sedondon =D

    BalasPadam
  4. comelnyaaa cik aisyah sedondon dengan ibunya...

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.