Fleur Si Pewangi Kereta & Rumah

By Mar Mansor - 9:00 PG

Assalamualaikum
Fleur Si Pewangi Kereta & Rumah | Sebelum raya lagi dah cari pewangi kereta tapi nak bau-bauan wangi macam yang adik-adik setempat kerja pakai. Macam sedap bauuuuunya.

Minggu lepas order pewangi dengan diorang jugalah. Saya beli dua untuk letak dalam kereta dan rumah.

Kotak je berlainan sebab yang warna pink tu kotak edisi raya.

Le Mans - Bau manis macam gula-gula.

Honey Paris - Bau honeydew, manis, lembut dan sedaplah baunya.

Bila dah dapat, terujalah nak cium bau wangian ni. Honey Paris saya letak dalam kereta. Maklum lah kereta dah macam reban. 


Le Mans pula saya letak dalam rumah. Bau le mans ni tak sesedap honey paris pada saya. Bila dah lama-lama cium baunya macam pelik pula walhal bau macam gula-gula.




  • Share:

You Might Also Like

14 comments

  1. airah pun suka beli pewangi yang macam ni letak dekat kipas dan dalam kereta. cuma jenama fleur ni tak pernah nampak lagi

    BalasPadam
  2. Mama singgah blog walking, apa khabar hari ni sis. Pewangi pun kena hati hati juga. Sebab ada tu pakai bahan kimia boleh sebabkan kanser

    BalasPadam
  3. Sis skrg pakai Dexandra punya Mar..wangi sangat...yang bestnya dia lambat habis...beli kat petronas bukit dahlia rm10..

    BalasPadam
  4. Selamat pagi Ibu ucapkan, berwangi wangian memang sunnah kalau kena tempatnya

    BalasPadam
  5. Nice sharing sis, Mama singgah pagi rabu. Mama pun suka kereta wangi

    BalasPadam
  6. akak pun suka dengan bau honey dew ni..dah bape kali beli wangian fleur ni

    BalasPadam
  7. terbaek.. wangi ni :)

    Jemput join segmen ejulz jika sudi :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    BalasPadam
  8. biasa honeydew memang sedap sangat baunya kan..kadang2 sampai luar kereta bau wangi..

    BalasPadam
  9. kereta kena ada pewangi. lagi2 kalu jenis seat kain elokla ada perfume ni..

    BalasPadam
  10. Banyak jenis lagik rupanya pewangi ni.. Lea beli gak tp jenis lain.. kotak dia pun lain..

    BalasPadam
  11. E'in ade beli jugak tapi jenama lain. Bau yang paling suke bau tutti frutti. Hihi

    BalasPadam
  12. puiyo warna botol dia macam botol minyak wangi britney spears. bau gegula gak.

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.