Servis Percetakan Terbaik Al Fateh Printing Johor Bahru

By Mar Mansor - 8:00 PG

Assalamualaikum

Servis Percetakan Terbaik Al Fateh Printing Johor Bahru | Memerlukan banner, name card, bunting atau flyers tapi tak tahu nak tempah di mana?

Bagi yang berdekatan terutama kawasan JB, nak kongsi dengan korang satu syarikat yang sedang mengembangkan sayapnya.

Jom ke Al Fateh Printing! 

Kalau tempah name card pagi, in sha Allah tengahari atau petang dah boleh siap tau! Hantar design banner hari ni, in sha Allah lusa dah boleh ambil. Cepat dan pantas sungguh servis mereka.

Jangan risau, kalau terlalu urgent, boleh berunding dengan pihak mereka. Mereka akan memberikan servis terbaik mereka.

Al Fateh Printing merupakan salah satu kedai percetakan yang sedang mengembangkan sayapnya di Johor Bahru.

Al Fateh mencetak pelbagai jenis bahan untuk dokumentasi, pengiklanan mahupun pengkomersialan.

Mempunyai dua buah cawangan, iaitu di Taman Universiti dan terbaru di Bandar Baru Uda. Al Fateh komited menyediakan perkhidmatan dan servis terbaik buat pelanggan .

Bagi meraikan pembukaan cawangan keduanya pada 18 Julai 2018 yang lalu, Al Fateh menawarkan promosi khas kepada semua pelanggannya.

Apa yang ditawarkan? Mari lihat;

Banner Bunting RM1/kaki - siap 2- 3 hari sahaja, flyers murah cepat siap, name card siap 1 hari dan macam² lagi.

Jadi apa tunggu lagi, jom ke Al Fateh Printing .

Beralamat di:
9 Jalan Pendidikan 8/2, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor .

Juga di :
41-GF, Jalan Padi Emas 1/8, Bandar Baru Uda, Trigon Uda Business Centre, 81200 Johor Bahru, Johor .

Waktu Operasi :
Isnin – Jumaat 9 am – 10 pm
Sabtu – Ahad 9 am – 7 pm .

Facebook:
https://www.facebook.com/alfatehprinting/

Instagram:
https://www.instagram.com/alfatehgemilang/

Website:
http://www.alfatehprinting.com/

Email:
alfatehorder@gmail.com .
Sales Advisor di BANDAR BARU UDA
Office – 07-244 1792

Sales Advisor di TAMAN UNIVERSITI
Office – 07-5504942
 

  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. memang cepat diorang cetak, saya pun cetak namecard kat sini baru2 ni

    BalasPadam
  2. cepatt betull kan diorang punya servisss..terbaikkkk..

    BalasPadam
  3. harga berpatutan dan service bagus.. memang patut orang suka =)

    BalasPadam
  4. You can get printing services on a very good website 50 percent a

    Print Malaysia company offeringPrinting Malaysiaservices

    BalasPadam
  5. You can get printing services on a very good website 50 percent a

    Print Malaysia company offeringPrinting Malaysiaservices

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.