Affiliate

Celebrate 5th Birthday Lazada with Lazada Surprise Box

8:45 PG

Assalamualaikum


Celebrate 5th Birthday Lazada with Lazada Surprise Box | What a surprise! I believe other blogger also got the box. Email received by last week and i have waiting for it for a few days. First of all, thank you very much to Lazada. I really appreciate. 


Tada... Surprise box that i received.


Inside the box.


Mostly, i got 3in1 drink, diet food that suitable with my age. Hahaha..

Nestum Banana Caramel

Omega Plus - Milk with Oat

Maggie Hot Mealz.. big bowl.





Click banner for shopping! Get shopping now while stock last!





Note form my heart : Big box please....

Affiliate

Tertengok dan terbeli

9:00 PG

Assalamualaikum


Tertengok dan terbeli | Saja nak tambah-tambah mekap yang ada. Orang kat nak lepas gian. Padahal ntah bila masa nak menconteng muka ni ntah. Lama tak main conteng-conteng muka ni. Asyik lak dok gelek karipap. Hihi..

Kebetulan ada offer sebelum ni sempena valentine day. Memang tak lepaskan peluang ni. Nampak macam best je kan. Harga pun buat tangan ni gatal nak membeli. Teruslah beli.

Inilah yang saya sambar. 2 hari selepas tu, dapat lah barang. Memang cepat dan pantas! Yang itu memang terbaik.




Pada saya, boleh la untuk ada-ada. Berus tu ok, best. Part make-up cream ni, belum cuba lagi. Kalau tengok dari mata kasar, macam tak berapa best je. Unexpected dari gambar. Tapi, boleh la..

Jom, shopping di Lazada.



Affiliate

Hari Terakhir Promosi Borong Buku Online Bookcafe

1:45 PTG

Assalamualaikum


Tinggal beberapa jam je lagi ni untuk borong buku secara online di Bookcafe. Gedung buku anda. Sempena cuti sekolah ni, penuhi aktiviti membaca di rumah. Tidak rugi membaca kan. Membaca jambatan ilmu.

 bookcafe

Bookcafe menyediakan bahan bacaan yang berkualiti buat semua. Rebut peluang ini sementara ada.

 diskaun bookcafe
 v
 d
 g
 s


Jangan lupa persediaan untuk persekolahan nanti. Beli awal lebih baik. Diskaun sehingga 10% bagi peralatan sekolah dan poster pembelajaran.
 alattulis