Alexa

Ranking Alexa #10 200617

2:00 PTG

Assalamualaikum

Ranking Alexa #10 200617 | Muka ada senyummm hari ni sebab traffic rank in My semakin baik.


Alexa Traffic Rank : 830, 850
Traffic Rank in MY : 8, 921
Sumber : Terjah!

Entri sebelum, boleh klik SINI


Alexa

Ranking Alexa #9 070617

8:00 PTG

Assalamualaikum

Ranking Alexa #9 070617 | Yess,, below 10K! Hari tu dah cun  dapat below 6K tau, tapi sibuk dengan kerja hakiki hingga blog sedikit terabai. Tak sempat blogwalking, ranking in MY tiba-tiba berdezup naik samapi cecah 11K.


Alexa Traffic Rank : 830, 868
Traffic Rank in MY : 9, 813
Sumber : Terjah!

Entri sebelum, boleh klik SINI

Alexa

Ranking Alexa #8 230517

5:00 PTG

Assalamualaikum

Ranking Alexa #8 230517 | Lepas ni memang kena struggle untuk dapatkan traffic rank in MY below 5K. Jauh ni kena kejar semula. Bila project ongoing, semput sikitlah.


Alexa Traffic Rank : 903, 833
Traffic Rank in MY : 10, 288
Sumber : Terjah!

Entri sebelum, boleh klik SINI

Alexa

Ranking Alexa #7 040517

8:00 PTG

Assalamualaikum

Ranking Alexa #7 040517 | Yeahh bukan mudah nak maintain ranking alexa ni. Tapi bangga jugalah sebab Alexa Traffic Rank sudah bawah 1 juta. Senyum simpul.


Sumber : Moh le check



Alexa

Ranking Alexa #6 130417

8:00 PTG

Assalamualaikum


Ranking Alexa #6 130417 | Sekadar berkongsi kegembiraan. Anak panah kat tangga tu dah hijau. Traffic rank pun semakin mengecil, bawah 7K.


Alexa Traffiic Rank : 1,315,343
Traffic Rank in MY : 6,909
Sumber : Terjah!

Entri Sebelum, boleh klik SINI




Alexa

Ranking Alexa #5 040417

8:00 PTG

Assalamualaikum


Ranking Alexa #5 040417 | Lambat sikit mengecilnya bila angka bawah 10,000. Harap, lepas ni terus mengecil.


Alexa Traffic Rank : 1, 556, 876
Traffic Rank in MY : 8,536

Sumber : Jom Semak!






Alexa

Ranking Alexa #4 310317

10:00 PTG

Assalamualaikum


Ranking Alexa #3 310317 | Dipenghujung bulan mac ni, mehle check ranking alexa blog masing-masing. Alhamdulillah semakin mengecil.


Alexa Traffic Rank : 1,692,604
Traffic Rank in MY : 9,507

Sumber : SKODENG YOK



Alexa

Ranking Alexa #3 240317

8:00 PTG

Assalamualaikum

Ranking Alexa #3 240317 | Nombor semakin mengecil dalam Malaysia. Sekurang-kurangnya gembira juga, hasil berblog.


Alexa Traffic Rank : 1,887,661
Traffic Rank in MY : 11,381

Sumber : Jom Skodeng


Alexa

Ranking Alexa #2 150317

6:00 PTG

Assalamualaikum


Ranking Alexa #2 150317 | Excited sikit bila check ranking alexa MY kali ni. Rasa nak melompat wehh.. Terus laju print screen untuk diabadikan dalam blog picisan ni. Terima kasih atas sokongan semua.



Alexa Traffic Rank : 2,196,512
Traffic Rank in MY : 17,372

Sumber : Skodeng




Alexa

Ranking Alexa #1

7:00 PTG

Assalamualaikum
Hari ni nak skodeng ranking alexa blog sendiri. Bila agaknya anak panah merah tu nak bertukar hijau?

Alexa Traffic Rank : 2,659,719
Traffic Rank in MY : 25,348

Sumber : Skodeng