Giveaway

Giveaway Mengejar Lailatul Qadar

12:00 PTG

Assalamualaikum

 nnn
Klik banner untuk sertai
  1. Follow blog Shawal
  2. Like fanpage  || 
  3. Add google+ : +Mohd Noor Shawal
  4. Buat entry tajuk "Giveaway Mengejar Lailatul Qadar"
  5. Letak banner GA dan backlinkkan ke blog ni 
  6. Dah siap, publish then komen link penyertaan di entri ni.. Done..
  7. Wajib baca dan hayati poster dibawah..
Image result for poster lailatul qadar


Tamat: 24 June 2017

Giveaway

Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals

12:00 PTG

Assalamualaikum

SILA KLIK BANNER DI ATAS JIKA MAHU MENANG DUIT RAYA!

Assalamualaikum kepada semua rakan blogger. Selamat menunaikan ibadah puasa. Semoga semua ibadah kita diterima oleh Allah s.w.t. Sempena bulan Ramadhan Al-Mubarak, Abam Kie dan penaja2 yang baik hati sekalian dengan secara rasminya melancarkan Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals. Jom sertai GA yang hebat ini kerana kami sudah menyediakan duit raya dan barangan eksklusif untuk dimenangi. Kalau tak join memang rugilah. Berikut ialah hadiah-hadiah yang ditawarkan:

RM20 X 11 pemenang
RM10 X 13 pemenang
Selendang Rindu X 2 pemenang
Stokin Tangan dan Stokin Silvy X 2 pemenang
Pre-loved Novel X 2 pemenang
Topup RM5 untuk peserta terpantas dan terakhir!

Kesemuanya 32 orang pemenang bakal kami cari!

Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow blog dan Google+ penganjur dan penaja-penaja berikut:

* Abam Kie
* Ceritera Ibu
* Shafyqah Azahar
* Dearies Couple
* Jiakreatifelt
* Lovely Sunshine
* Saghah Cheeky Lady
* Sedetik Seketika
* Lea Azleeya
* Queen Bee
* irrayyan.com
* Kasihku Amani
* Hazrina Halim
* Mia Liana

2. Follow instagram berikut. (Bagi peserta yang ada akaun IG sahaja)

* Najiah Shaharain
* Abam Kie
* Mardhiyyah Rosli
* Shafyqah Azahar
* Afdilah Ceritera Ibu
* irrayyandotcom
* mialiana

3. Like Facebook berikut.

* Ina Azzahra
* Ayuni Dibble
* Handsock Murah dan Cantik
* Mialiana.com


4. Buat entri bertajuk Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals

5. Salin dan tampal kod HTML yang disediakan

6. Terbitkan

7. Tinggalkan pautan entri giveaway anda di ruangan komen entri SINI sahaja

8. Siap!

Pastikan anda mematuhi segala syarat yang dinyatakan. Boleh follow blog2 di atas tu sikit2. Lama2 habis la. Honesty is the best policy. Kerjasama rakan2 blogger amat diperlukan dan Abam Kie akhiri dengan ucapan jutaan terima kasih kerana sudi menyertai GA ini. Selamat maju jaya dan selamat menyempurnakan ibadah puasa pada tahun ini!

Jom klik di SINI jika nak join Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals.

Giveaway

Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors

12:00 PTG

Assalamualaikum
5bed6b776a4f0e35eb32d6fc35361f4e.jpg (450×604)
Klik banner untuk sertai

Username Instagram : http://instagram.com/janji_kita
Facebook : https://www.facebook.com/mar.mansor.3
Emel : mar84nadzri83@gmail.com

Ceritakan secara ringkas pengalaman seronok dan nakal anda masa zaman kumpul duit raya dulu 
Saya bukanlah seorang yang nakal tapi adik bawah saya ni agak nakal. Lelaki kan.. Zaman kecik dulu, kalau beraya mesti nak naik semua rumah. Sebab apa? Sebab nak kumpul duit raya. Dapat 20 sen pon dah best, apatah lagi 50sen. Mesti korang dapat gambarkan zaman kanak-kanak saya tahun bila.
Pastu dah jalan jauh-jauh, penat, haus, singgah kedai. Maka, habislah duit raya tadi.
Kemudian, sambung lagi jalan-jalan, beraya, kutip duit raya lagi.
Diulang lagi keesokan harinya tapi rumah lain lah!


Giveaway

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

12:00 PTG

Assalamualaikum
SGshop Malaysia
Klik banner untuk sertai

SYARAT - SYARAT PENYERTAAN 

1. mesti seorang blogger yang aktif

2. follow blog ini dan Google +

3. follow fan page BLOG WANI SUKARNO   

4. follow Facebook SGshop Malaysia dan Instagram @SGshop Malaysia

5. jawab satu soalan "Nyatakan barang yang PALING anda ingin beli dengan shopping credit RM100?

6. copy banner di atas dan tulis tajuk entry "SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO. dan backlink kan entri anda di ruangan entri ini sahaja

7. pemilihan pemenang berdasarkan kepada jawapan yang paling "MELETOP"

8. 10 x RM 100  shopping credit akan diberikan kepada setiap pemenang

Ini lah barang yang saya nak sanga beli di SGShop. Bukan apa, memerlukan box storage ni agar meja solek saya nampak lebih kemas. Si cilik pun takdelah sibuk nak punggang mekap ibu dia.

Comel kan barang INI.


INFO: Pemenang yang bertuah diminta untuk daftar dengan SGshop Malaysia.. bagi memudahkan RM 100 dikreditkan ke akaun anda..

TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 28 MEI - 11 JUN 2017

Giveaway

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom

12:00 PTG

Assalamualaikum

"Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom"


Apa itu SGshop Malaysia?

SGshop merupakan satu laman web shopping online antarabangsa dari China ke Malaysia dengan harga yang murah. SGshop ditubuhkan pada bulan Ogos 2011 dan sebuah syarikat tempatan yang berdaftar serta pakar dalam logistik supaya boleh menerima produk yang dikehendaki untuk dibeli dari laman web e-dagang China. Selain itu, pihak SGshop juga bekerjasama dengan pelbagai pihak bank untuk memastikan bahawa proses pembayaran selamat dan cekap.

Okay, jika u all nak menjadi salah seorang pemenang bertuah ini sila ikuti syarat-syarat seperti berikut:-

Syarat-syarat:-

  1. Terbuka kepada semua blogger 
  2. Copy code HTML di kotak bawah dan paste di blog anda dan tulis entri bertajuk "Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom"
  3. Follow Blog:FarahGlanzDotCom | IG:FarahGlanzDotCom | FB: FarahGlanzDotCom
  4. Like Fan Page SGShop Malaysia dan IG: SGshopMalaysia
  5. Nyatakan barang yang ingin dibeli dengan nilai RM100 Shopping Credit tersebut 
  6. Hantar penyertaaan berserta link blog anda di ruang komen di bawah. 

Barang yang saya nak beli di SGShop adalah baju bajan anak bujang saya. Nampak cantik-cantik kan baju-baju ni. Geram je tengok. Sesuai dengan Alif yang baru nak masuk 2 tahun.

Banyak sangat pilihan baju kanak-kanak di SINI. Rambang mata


Tarikh Tutup
26 Mei 2017 - 09 Jun 2017
*Senarai pemenang akan diumumkan pada 12 Jun 2017 menerusi random.org

HADIAH :
10 x RM100 Shopping Credit SGshop Malaysia


Info:-Bagi pemenang yang bertuah nanti pastikan anda telah mendaftar akaun dengan SGshop Malaysia bagi memudahkan RM100 shopping credit SGshop Malaysia dikreditkan terus ke akaun anda nanti yer.. All the best and Good Luck!


Giveaway

#RAMADHANGIVEAWAY BERSAMA SGSHOP MALAYSIA

4:00 PTG

Assalamualaikum
sofie, giveaway, sgshopmalaysia
Klik banner untuk sertai

Giveaway ini akan berlangsung selama DUA MINGGU.
Bermula pada 1 Jun sehingga 14 Jun 2017.
Syarat penyertaan sangatlah mudah:

PENYERTAAN MELALUI BLOG

2) Copy banner diatas dan backlink kepada entri ni
3) Buat entri dengan tajuk: #RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia
4) Nyatakan barang yang akan dibeli di SGShop jika korang menang shopping credit RM100


Ini adalah barang yang saya nak beli di SGShop. Sempena hari raya yang bakal menjelang, saya nak beli baju lebih sikit untuk anak bujang saya. Badan dia pun makin hari semakin tegap, lasak, sesuai sangat t-shirt macam ni untuk dia


Banyak pilihan warna lain SINI



5) Siap! Jangan lupa tinggalkan link korang diruangan komen entri ni.

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan random.org

Giveaway

Ramadhan / Syawal 2017 Giveaway by Kasihkuamani

12:00 PTG

Assalamualaikum

Ramadhan datang lagi.. Sebagai meraikan Ramadhan jom joint GA Sha..
Bukan apa sekadar nak memeriahkan blog dan merapatkan ukhwah..
Jemputlah joint GA Sha yang tak seberapa ini ye..

 v 

Syaratnya sangat mudah
1. Follow blog kasihkuamani
2. Follow GoogleSha
3. Buat satu entry dengan tajuk "Ramadhan / Syawal 2017 Giveaway byKasihkuamani".
4. Bubuh benner diatas dan backlink ke entry ini.
5. Jangan lupa bubuh link entry di komen.

Hadiahnya
1. 8 set sampul duit raya & kad raya untuk 8 orang pemenang.
2. Hadiah saguhati untuk 12 orang pemenang iaitu kiriman kad raya dari Sha.
Jumlah hadiah = 20 pemenang

Tempoh Giveaway 27 Mei 2017 sehingga 07 Jun 2017.
Pengumuman pemenang pada 09 Jun 2017.

Giveaway

Giveaway Time by Aishah Badrulhisham

11:00 PG

Assalamualaikum

 vv
Klik banner untuk join
Syarat Wajib Giveaway
  1. Tulis satu entri yang bertajuk "Giveaway Time by Aishah Badrulhisham"
  2. Follow blog : Aishah Badrulhisham 
  3. Follow Instagram : @aishah.bdrlhshm & @qayra_signature_hq 
  4. Like Facebook page : Qayra Signature HQ
  5. Add friends Facebook : Aishah Badrulhisham
Lepas dah follow semua syarat wajib tu jangan lupa tinggalkan link blog korang di ruang komen. Nanti aku akan update senarai blog dari semasa ke semasa. Selamat memeriahkan giveaway ni ya.

Giveaway

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!

12:58 PTG

Assalamualaikum

giveaway, Featured, shoppingcredit, blogger, voucher,
Klik banner untuk sertai


Apa barang yang saya nak sangattt kat SGShop?

Nak Handbag baru untuk raya.

Harganya RM89.59.

Pilihan kali ini warna hitam, memang cari handbag warna hitam kali ni. Dan yang paling penting, handbag bersaiz besar, tak mahu kecil-kecil sangat. Tak muat nak sumbat barang nanti.

Harap adalah rezeki di sini.






Giveaway

Giveaway CASH RM1000+ May 2017 by Emas Putih

6:00 PG

Assalamualaikum


Giveaway

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini

4:00 PTG

Assalamualaikum


Assalamualaikum. Dengan rasa rendah hati Fiza menjemput semua pembaca blog Ourmemoria.my untuk sama-sama memeriahkan Giveaway yang dianjurkan sendiri oleh Fiza.

 banner
Copy dan klik banner untuk penyertaan

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya.

Dior Miniature Perfume Mini Set mengandungi:
5 ml EDT Dolce Vita, 
5 ml EDP Miss Dior, 
5 ml EDT J'adore,
 5 ml EDT Midnight Poison,
 5 ml EDT Dior Addict

Ada 5 jenis Dior Miniature Perfume untuk dimenangi dan hanya 5 pemenang yang akan dipilih. Jemput semua blogger untuk memeriahkan giveaway ini.

Jom kita join sebelum tamat pada 1 Mei 2017




Giveaway

Mini Giveaway By Wawa

8:00 PTG

Assalamualaikum
 bbb
Klik banner untuk sertai

7 April 2017 - 30 April 2017

Assalamualaikum

Kali ni Wawa anjurkan lagi Mini Giveaway walaupun giveaway yang lepas kurang mendapat sambutan. Giveaway ini dimeriahkan lagi dengan para sponsor yang baik hati 😃.

Syarat-syarat

💜 Buat entry bertajuk "Mini Giveaway By Wawa"
💜 Follow/like semua syarat sponsor
💜 Tinggalkan link entry, id ig & nama fb di ruangan komen


Syarat Sponsor

💦 Follow Blog 💦
Wawa | Sha | Belogs JM | Elsa | CCL | Radhia

💥 Follow Fb 💥
Wawa | Belogs JM

💢 Follow Ig 💢
Sha | Elsa

💗 Like Page 💗
Wawa

👉 Klik iklan di blog *smpai hbis loading 👈
Sha | Radhia

💦 Add G+ 💦
Radhia

Giveaway

Blog Giveaway by RII

2:00 PTG

Assalamualaikum


Blog Giveaway by RII
 b

Klik banner untuk join



 BLOG.
Syarat;
- Malaysian sahaja.
- Ada blog sendiri.

Cara nak join giveaway;
- Follow blog ini.
- Buat satu entri dan letak tajuk 'Blog Giveaway by RII'.
- Letak banner/gambar kat atas tu.
- Tinggalkan url blog di bahagian komen di bawah ni.


 TWITTER.
Syarat;
- Malaysian only.
- Ada akaun twitter sendiri.

Cara nak join giveaway;
- Follow twitter - @sfrnfzl
- RT tweet yang aku dah pinned tu.


Giveaway

Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco

2:00 PTG

Assalamualaikum

Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco
Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco

Syarat Untuk Join:-

1. Follow Blog Elsaalicious
2. Follow instagram Shaidatul Aireen *akan dicheck
3. Follow instashop Luv.SweetChoco atau klik butang follow di sidebar *akan dicheck
4. Buat entry tajuknya "Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco"
5. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini
6. WAJIB DAN SANGAT PERLU tambahkan juga di dalam entry anda username instagram anda dan e-mel anda yang aktif! Elsa akan followback menggunakan instagram Shaidatul Aireen dan e-mel untuk Elsa hubungi anda akan datang
7. Setelah selesai, publish dan tinggalkan link entri penyertaan anda di ruangan komen bawah ini ye
Giveaway berlangsung dari 25 Mac 2017 hingga 15 April 2017
5 pemenang bertuah akan memenangi hadiah daripada Luv.SweetChoco
Keputusan pemenang akan diumumkan pada 16 April 2017


Giveaway

Uyul Rosli 1st Giveaway

2:49 PTG

Assalamualaikum



 Banner
Klik banner untuk sertai.



 SYARAT PENYERTAAN: 
  1. Follow blog uyulrosli[dot]com | Add To Circle Google+ Uyul Rosli | Like Fanpage Uyul Rosli Official | Follow Instagram Uyul Rosli | Subscribe Youtube Uyul Rosli.
  2. Buat entri bertajuk "Uyul Rosli 1st Giveaway".
  3. Copy banner di atas dan backlink ke entry ini.
  4. Tinggalkan URL entri di entry Uyul Rosli 1st Giveaway.
  5. Giveaway akan MULA pada jam 1:00pm, 17 Mac 2017 (Jumaat)dan TAMAT pada jam 11:59pm, 24 Mac 2017 (Jumaat).