Giveaway

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

3:04 PTG

Assalamualaikum
Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com | Saya nak ajak rakan blogger untuk join Giveaway anjuran Kisahsidairy.com. Hari ini hari terakhir tau untuk join. Saya merupakan salah seorang sponsor Giveaway ini. Jangan risau saya merupakan sponsor yang jujur. Belum pernah lagi hadiah saya tak sampai kepada pemenang.

Jom sertai ramai-ramai.

===================================

Hai korang. Kisahsidairy.com sedang mencari lebih 10 orang pemenang untuk memenangi Wang Tunai, Voucher, Top up dan barangan lain .Jom pakat Join Giveaway yang mudah ini.

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

Giveaway berlangsung bermula 16 OGOS sehingga 29 Ogos 2017

JOM JOIN GIVEAWAY NI BERAMAI-RAMAI, PAKAT SHARE UNTUK MEMERIAHKAN LAGI GIVEAWAY INI.


Giveaway

Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com

4:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com bermula pada jam 12.00 malam 10 Ogos 2017 sehingga 11.59 malam 30 Ogos 2017. Menawarkan pelbagai hadiah yang lumayan dan menarik untuk dimenangi oleh para peserta.
Semua blogger dijemput untuk menyertai giveaway ini.

Syarat - syarat :-
  • Follow Blog Sponsor 

  • Like Fanpage 

  • Add To Circle Sponsor 
  • Follow Instagram Sponsor  

  • Follow Twitter Sponsor 
  • Buat entri bertajuk Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri. 
  • Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI



17 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 
 1 September 2017


Sekian , terima kasih




Giveaway

Giveaway by LZ

4:00 PTG

Assalamualaikum

 www
Klik banner untuk sertai sebelum tamat!

Lady in red planner, seindah nama blog, blog ini cukup indah untuk menjadi habuan mata kerana kekemasannya. Header je pun dah buat tertarik menarik belum lagi baca entri-entrinya.


Giveaway

AIDILFITRI GIVEAWAY BY FAYE AND FRIENDS

12:00 PTG

Assalamualaikum
 ee
Klik banner untuk sertai

SERAMAI 32 PEMENANG DICARI!!!
Syarat²
1- Ikot semua syarat dibawah 👇
Follow blog
Faye's | Kasih Juju | Syuha Zlkfl | Babyshambles | Young Blood | Elsaalicious |Cerita cinta surirumah | Abam Kie | Starlavenderluna | HELLO AIMAN |SehijauBlogRA

Like FB
FWS blog | Kasih jj | Medina Desire Detox Tea | Starlavenderluna | Sehijau Blog RA

Follow Google+
Mustaza Razali | Mrs Pip | Abam Kie | Shikin Razali |

Follow Instagram
@Blog_fws | @HelmiJulia | @syuhadazlkfl | @detoxteamedinadesire1 | @shaaireen_ | @mrspip18 | @abamkie | @aimanabdullah | @ra.shoppe | @Farhwhdh

Klik Nuffnang
Syuha zlkfl | Young Blood

Klik Iklan  *TUNGGU SAMPAI HABIS LOADING*
SATU | DUA | TIGA

2- Buat satu Entry bertajuk "AIDILFITRI GIVEAWAY BY FAYE AND FRIENDS"
3- Letak Banner diatas dan backlinkkan ke entry ini
4- Tag dua orang rakan anda {pastikan mereka tahu}
Tag:-
Nona
5- Komen link entry anda!

3/7/2017 HINGGA  3/8/2017

Giveaway

Giveaway Nurul & Friends

12:00 PTG

Assalamualaikum.
 dd
Klik banner untuk join

LEBIH 20 ORANG PEMENANG DICARI !!

FOLLOW BLOG **WAJIB**


LIKE FANPAGE **WAJIB**


ADD FACEBOOK **WAJIB**


FOLLOW INSTAGRAM **WAJIB**


FOLLOW TWITTER 


FOLLOW GOOGLE+ **WAJIB**


KOMEN DAN SHARE DI MANA-MANA ENTRI **WAJIB**


OPTIONAL


1. Buat entri yang bertajuk "Giveaway Nurul & Friends"
2. Copy banner dekat atas tu dan pastekan dalam entri korang.
3. Korang boleh copy semua entri ni ataupun nak buat entri sendiri.
4. Backlinkkan banner tu tau.
5. Dah siap, submit link dekat komen :)

PEMENANG AKAN DIPILIH MELALUI CABUTAN BERTUAH

DUE DATE : 3 JULY 2017 - 31 JULY 2017


Giveaway

Giveaway Mengejar Lailatul Qadar

12:00 PTG

Assalamualaikum

 nnn
Klik banner untuk sertai
  1. Follow blog Shawal
  2. Like fanpage  || 
  3. Add google+ : +Mohd Noor Shawal
  4. Buat entry tajuk "Giveaway Mengejar Lailatul Qadar"
  5. Letak banner GA dan backlinkkan ke blog ni 
  6. Dah siap, publish then komen link penyertaan di entri ni.. Done..
  7. Wajib baca dan hayati poster dibawah..
Image result for poster lailatul qadar


Tamat: 24 June 2017

Giveaway

Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals

12:00 PTG

Assalamualaikum

SILA KLIK BANNER DI ATAS JIKA MAHU MENANG DUIT RAYA!

Assalamualaikum kepada semua rakan blogger. Selamat menunaikan ibadah puasa. Semoga semua ibadah kita diterima oleh Allah s.w.t. Sempena bulan Ramadhan Al-Mubarak, Abam Kie dan penaja2 yang baik hati sekalian dengan secara rasminya melancarkan Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals. Jom sertai GA yang hebat ini kerana kami sudah menyediakan duit raya dan barangan eksklusif untuk dimenangi. Kalau tak join memang rugilah. Berikut ialah hadiah-hadiah yang ditawarkan:

RM20 X 11 pemenang
RM10 X 13 pemenang
Selendang Rindu X 2 pemenang
Stokin Tangan dan Stokin Silvy X 2 pemenang
Pre-loved Novel X 2 pemenang
Topup RM5 untuk peserta terpantas dan terakhir!

Kesemuanya 32 orang pemenang bakal kami cari!

Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow blog dan Google+ penganjur dan penaja-penaja berikut:

* Abam Kie
* Ceritera Ibu
* Shafyqah Azahar
* Dearies Couple
* Jiakreatifelt
* Lovely Sunshine
* Saghah Cheeky Lady
* Sedetik Seketika
* Lea Azleeya
* Queen Bee
* irrayyan.com
* Kasihku Amani
* Hazrina Halim
* Mia Liana

2. Follow instagram berikut. (Bagi peserta yang ada akaun IG sahaja)

* Najiah Shaharain
* Abam Kie
* Mardhiyyah Rosli
* Shafyqah Azahar
* Afdilah Ceritera Ibu
* irrayyandotcom
* mialiana

3. Like Facebook berikut.

* Ina Azzahra
* Ayuni Dibble
* Handsock Murah dan Cantik
* Mialiana.com


4. Buat entri bertajuk Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals

5. Salin dan tampal kod HTML yang disediakan

6. Terbitkan

7. Tinggalkan pautan entri giveaway anda di ruangan komen entri SINI sahaja

8. Siap!

Pastikan anda mematuhi segala syarat yang dinyatakan. Boleh follow blog2 di atas tu sikit2. Lama2 habis la. Honesty is the best policy. Kerjasama rakan2 blogger amat diperlukan dan Abam Kie akhiri dengan ucapan jutaan terima kasih kerana sudi menyertai GA ini. Selamat maju jaya dan selamat menyempurnakan ibadah puasa pada tahun ini!

Jom klik di SINI jika nak join Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals.

Giveaway

Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors

12:00 PTG

Assalamualaikum
5bed6b776a4f0e35eb32d6fc35361f4e.jpg (450×604)
Klik banner untuk sertai

Username Instagram : http://instagram.com/janji_kita
Facebook : https://www.facebook.com/mar.mansor.3
Emel : mar84nadzri83@gmail.com

Ceritakan secara ringkas pengalaman seronok dan nakal anda masa zaman kumpul duit raya dulu 
Saya bukanlah seorang yang nakal tapi adik bawah saya ni agak nakal. Lelaki kan.. Zaman kecik dulu, kalau beraya mesti nak naik semua rumah. Sebab apa? Sebab nak kumpul duit raya. Dapat 20 sen pon dah best, apatah lagi 50sen. Mesti korang dapat gambarkan zaman kanak-kanak saya tahun bila.
Pastu dah jalan jauh-jauh, penat, haus, singgah kedai. Maka, habislah duit raya tadi.
Kemudian, sambung lagi jalan-jalan, beraya, kutip duit raya lagi.
Diulang lagi keesokan harinya tapi rumah lain lah!


Giveaway

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

12:00 PTG

Assalamualaikum
SGshop Malaysia
Klik banner untuk sertai

SYARAT - SYARAT PENYERTAAN 

1. mesti seorang blogger yang aktif

2. follow blog ini dan Google +

3. follow fan page BLOG WANI SUKARNO   

4. follow Facebook SGshop Malaysia dan Instagram @SGshop Malaysia

5. jawab satu soalan "Nyatakan barang yang PALING anda ingin beli dengan shopping credit RM100?

6. copy banner di atas dan tulis tajuk entry "SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO. dan backlink kan entri anda di ruangan entri ini sahaja

7. pemilihan pemenang berdasarkan kepada jawapan yang paling "MELETOP"

8. 10 x RM 100  shopping credit akan diberikan kepada setiap pemenang

Ini lah barang yang saya nak sanga beli di SGShop. Bukan apa, memerlukan box storage ni agar meja solek saya nampak lebih kemas. Si cilik pun takdelah sibuk nak punggang mekap ibu dia.

Comel kan barang INI.


INFO: Pemenang yang bertuah diminta untuk daftar dengan SGshop Malaysia.. bagi memudahkan RM 100 dikreditkan ke akaun anda..

TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 28 MEI - 11 JUN 2017

Giveaway

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom

12:00 PTG

Assalamualaikum

"Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom"


Apa itu SGshop Malaysia?

SGshop merupakan satu laman web shopping online antarabangsa dari China ke Malaysia dengan harga yang murah. SGshop ditubuhkan pada bulan Ogos 2011 dan sebuah syarikat tempatan yang berdaftar serta pakar dalam logistik supaya boleh menerima produk yang dikehendaki untuk dibeli dari laman web e-dagang China. Selain itu, pihak SGshop juga bekerjasama dengan pelbagai pihak bank untuk memastikan bahawa proses pembayaran selamat dan cekap.

Okay, jika u all nak menjadi salah seorang pemenang bertuah ini sila ikuti syarat-syarat seperti berikut:-

Syarat-syarat:-

  1. Terbuka kepada semua blogger 
  2. Copy code HTML di kotak bawah dan paste di blog anda dan tulis entri bertajuk "Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom"
  3. Follow Blog:FarahGlanzDotCom | IG:FarahGlanzDotCom | FB: FarahGlanzDotCom
  4. Like Fan Page SGShop Malaysia dan IG: SGshopMalaysia
  5. Nyatakan barang yang ingin dibeli dengan nilai RM100 Shopping Credit tersebut 
  6. Hantar penyertaaan berserta link blog anda di ruang komen di bawah. 

Barang yang saya nak beli di SGShop adalah baju bajan anak bujang saya. Nampak cantik-cantik kan baju-baju ni. Geram je tengok. Sesuai dengan Alif yang baru nak masuk 2 tahun.

Banyak sangat pilihan baju kanak-kanak di SINI. Rambang mata


Tarikh Tutup
26 Mei 2017 - 09 Jun 2017
*Senarai pemenang akan diumumkan pada 12 Jun 2017 menerusi random.org

HADIAH :
10 x RM100 Shopping Credit SGshop Malaysia


Info:-Bagi pemenang yang bertuah nanti pastikan anda telah mendaftar akaun dengan SGshop Malaysia bagi memudahkan RM100 shopping credit SGshop Malaysia dikreditkan terus ke akaun anda nanti yer.. All the best and Good Luck!