Giveaway

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini

4:00 PTG

Assalamualaikum


Assalamualaikum. Dengan rasa rendah hati Fiza menjemput semua pembaca blog Ourmemoria.my untuk sama-sama memeriahkan Giveaway yang dianjurkan sendiri oleh Fiza.

 banner
Copy dan klik banner untuk penyertaan

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya.

Dior Miniature Perfume Mini Set mengandungi:
5 ml EDT Dolce Vita, 
5 ml EDP Miss Dior, 
5 ml EDT J'adore,
 5 ml EDT Midnight Poison,
 5 ml EDT Dior Addict

Ada 5 jenis Dior Miniature Perfume untuk dimenangi dan hanya 5 pemenang yang akan dipilih. Jemput semua blogger untuk memeriahkan giveaway ini.

Jom kita join sebelum tamat pada 1 Mei 2017




Giveaway

Mini Giveaway By Wawa

8:00 PTG

Assalamualaikum
 bbb
Klik banner untuk sertai

7 April 2017 - 30 April 2017

Assalamualaikum

Kali ni Wawa anjurkan lagi Mini Giveaway walaupun giveaway yang lepas kurang mendapat sambutan. Giveaway ini dimeriahkan lagi dengan para sponsor yang baik hati 😃.

Syarat-syarat

💜 Buat entry bertajuk "Mini Giveaway By Wawa"
💜 Follow/like semua syarat sponsor
💜 Tinggalkan link entry, id ig & nama fb di ruangan komen


Syarat Sponsor

💦 Follow Blog 💦
Wawa | Sha | Belogs JM | Elsa | CCL | Radhia

💥 Follow Fb 💥
Wawa | Belogs JM

💢 Follow Ig 💢
Sha | Elsa

💗 Like Page 💗
Wawa

👉 Klik iklan di blog *smpai hbis loading 👈
Sha | Radhia

💦 Add G+ 💦
Radhia

Giveaway

Blog Giveaway by RII

2:00 PTG

Assalamualaikum


Blog Giveaway by RII
 b

Klik banner untuk join



 BLOG.
Syarat;
- Malaysian sahaja.
- Ada blog sendiri.

Cara nak join giveaway;
- Follow blog ini.
- Buat satu entri dan letak tajuk 'Blog Giveaway by RII'.
- Letak banner/gambar kat atas tu.
- Tinggalkan url blog di bahagian komen di bawah ni.


 TWITTER.
Syarat;
- Malaysian only.
- Ada akaun twitter sendiri.

Cara nak join giveaway;
- Follow twitter - @sfrnfzl
- RT tweet yang aku dah pinned tu.


Giveaway

Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco

2:00 PTG

Assalamualaikum

Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco
Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco

Syarat Untuk Join:-

1. Follow Blog Elsaalicious
2. Follow instagram Shaidatul Aireen *akan dicheck
3. Follow instashop Luv.SweetChoco atau klik butang follow di sidebar *akan dicheck
4. Buat entry tajuknya "Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco"
5. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini
6. WAJIB DAN SANGAT PERLU tambahkan juga di dalam entry anda username instagram anda dan e-mel anda yang aktif! Elsa akan followback menggunakan instagram Shaidatul Aireen dan e-mel untuk Elsa hubungi anda akan datang
7. Setelah selesai, publish dan tinggalkan link entri penyertaan anda di ruangan komen bawah ini ye
Giveaway berlangsung dari 25 Mac 2017 hingga 15 April 2017
5 pemenang bertuah akan memenangi hadiah daripada Luv.SweetChoco
Keputusan pemenang akan diumumkan pada 16 April 2017


Giveaway

Uyul Rosli 1st Giveaway

2:49 PTG

Assalamualaikum



 Banner
Klik banner untuk sertai.



 SYARAT PENYERTAAN: 
  1. Follow blog uyulrosli[dot]com | Add To Circle Google+ Uyul Rosli | Like Fanpage Uyul Rosli Official | Follow Instagram Uyul Rosli | Subscribe Youtube Uyul Rosli.
  2. Buat entri bertajuk "Uyul Rosli 1st Giveaway".
  3. Copy banner di atas dan backlink ke entry ini.
  4. Tinggalkan URL entri di entry Uyul Rosli 1st Giveaway.
  5. Giveaway akan MULA pada jam 1:00pm, 17 Mac 2017 (Jumaat)dan TAMAT pada jam 11:59pm, 24 Mac 2017 (Jumaat).


Giveaway

Giveaway March by Herneenazir.com

2:00 PTG

Assalamualaikum

 banner march

Jom kita memeriahkan lagi giveaway blogger herneenazir.com ni.

Hadiah menarik:

1 x Supermom Planner 2017 (Ada 2 muka surat #doodlebyherneenazir yang boleh diwarnakan)
1 x Supermom Personal Notebook
3 x Topup RM10

Syarat-syarat sah penyertaan:
1. Follow blog herneenazir.com (senaraikan di bloglist anda)
4. Add To Circle Google+ Hernee Nazir
5. Buat entri bertajuk Giveaway March by herneenazir.com, copy banner dan backlink ke entri ini.
6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen di entri ini.
7. Giveaway akan bermula pada 15 Mac sehingga 26 Mac 2017 jam 11.59 malam.

Giveaway

Marching March Giveaway

2:00 PTG

Assalamualaikum


MARCHING MARCH GIVEAWAY

MARCHING MARCH GIVEAWAY 10hb-30hb March 2017

JOIN MARCHING MARCH GIVEAWAY :

1. Tulis entry dengan tajuk MARCHING MARCH GIVEAWAY
2. ikuti syarat lain seperti entry SINI.
3. Letakkan link entry korang di SINI.