Giveaway

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

3:04 PTG

Assalamualaikum
Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com | Saya nak ajak rakan blogger untuk join Giveaway anjuran Kisahsidairy.com. Hari ini hari terakhir tau untuk join. Saya merupakan salah seorang sponsor Giveaway ini. Jangan risau saya merupakan sponsor yang jujur. Belum pernah lagi hadiah saya tak sampai kepada pemenang.

Jom sertai ramai-ramai.

===================================

Hai korang. Kisahsidairy.com sedang mencari lebih 10 orang pemenang untuk memenangi Wang Tunai, Voucher, Top up dan barangan lain .Jom pakat Join Giveaway yang mudah ini.

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

Giveaway berlangsung bermula 16 OGOS sehingga 29 Ogos 2017

JOM JOIN GIVEAWAY NI BERAMAI-RAMAI, PAKAT SHARE UNTUK MEMERIAHKAN LAGI GIVEAWAY INI.


Giveaway

Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com

4:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com bermula pada jam 12.00 malam 10 Ogos 2017 sehingga 11.59 malam 30 Ogos 2017. Menawarkan pelbagai hadiah yang lumayan dan menarik untuk dimenangi oleh para peserta.
Semua blogger dijemput untuk menyertai giveaway ini.

Syarat - syarat :-
  • Follow Blog Sponsor 

  • Like Fanpage 

  • Add To Circle Sponsor 
  • Follow Instagram Sponsor  

  • Follow Twitter Sponsor 
  • Buat entri bertajuk Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri. 
  • Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI



17 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 
 1 September 2017


Sekian , terima kasih




Giveaway

Giveaway by LZ

4:00 PTG

Assalamualaikum

 www
Klik banner untuk sertai sebelum tamat!

Lady in red planner, seindah nama blog, blog ini cukup indah untuk menjadi habuan mata kerana kekemasannya. Header je pun dah buat tertarik menarik belum lagi baca entri-entrinya.