Giveaway

Giveaway Mencari Pengunjung ke Sejuta

12:00 PTG

Assalamualaikum
Giveaway Mencari Pengunjung ke Sejuta | Blog Janji Kita baru nak dapat pengunjuna ke 1 Juta. Nak dibandingkan blog orang lain mungking mereka dah berjuta-juta pageviews.


Syarat mudah untuk join Giveaway saya ni;

1- Berkunjunglah ke blog Janji Kita sekerapnya.

2- Screenshoot pageview di sebelah kanan blog Janji Kita ni.

3- Dah screenshoot, emailkan gambar screenshoot ke mar84nadzri83@gmail.com

❤❤❤
Hadiah menarik menanti pengunjung-pengunjung saya.
Terima kasih atas sokongan korang ye.

Giveaway

Giveaway Hi Nona

9:23 PG

Assalamualaikum

Lama blog ni menyepi. Kali ni saya support giveaway dari Nonasani, adik cute miut saya ni.

 rr
Klik banner untuk join.


Hadiahnya memang best. Jom lah join.


Giveaway

Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com

9:00 PG

Assalamualaikum




Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com bermula dari saat ini, 12.00 tengahari 9 November 2017 sehingga 11.59 malam 16 November 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 13 pemenang bertuah dicari. Hadiah berupa ole-ole fridge magnet dan keychain di SINI.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.comAdd To Circle Google+ Mia LianaLike Fanpage Mialiana.com dan Follow Instagram @mialiana (jika ada)
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Segmen akan tamat pada 11.59 malam 16 November 2017.

Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah manual dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 November 2017.

** support Mia ya.....