Sample Shampoo Clear Men

8:00 PG

Assalamualaikum
Sample Shampoo Clear Men | Balik kerja hari tu tengok-tengok dalam peti surat ada sampul surat berisi sesuatu. Rupa-rupanya ini di dalamnya.

Saya memang suka request sample barang. Tak kira lah barang apa pun yang penting halal.


Comel je botol sample ni tau. Saya bagi en.suami lah sebab untuk lelaki.

Nota Hati

Nota Hati #7 : Mengkritik

8:00 PG

Assalamualaikum

Setiap kali kita mengkritik orang lain kita telah menjatuhkan martabat kita. Orang berjaya hanya fokus pada apa yang dia suka dan positif. Mereka ignore manusia dan peristiwa negatif dan menggunakan tenaga ke arah tujuan hidup mereka.

Kita jangan mengharap pada orang lain untuk atasi masalah kita. Ambil tanggungjawab darn banyak berdoa. Hati manusia hanya genggaman Allah.
Siapa yang Allah sayang manusia akan sayang.
Kalau isteri atau suami tak sayang bererti kemungkinan Allah tak sayang. Ubah dunia dalaman untuk ubah dunia luaran kita.
Hormati privacy orang lain. Kalau kita tak suka diganggu, manusia lain juga tidak suka diganggu.