Kad Miles Petron Sudah Ada Tarikh Luput

10:52 PG

Assalamualaikum

Kad Miles Petron Sudah Ada Tarikh Luput | 2017 - 2018, semakin berlumba-lumba stesen minyak memberi mata ganjaran. Bagi pengguna kenderaan memang agak tertekan juga dengan jadual harga minyak yang berubah setiap minggu. Senang cakap, perubahan akan diumumkan setiap hari Rabu.

Lepas jam 6 petang aku check harga minyak, naik ke turun ke. Kalau minyak mahal, aku isi sikit. Kalau minyak turun, aku isi lebih sikit. Isi tetap kena isi beb, kalau tak kereta kau tak bergerak, jahanam jugak.

Entri lama dalam blog Janji Kita ni, Kumpul & Tebus Mata Ganjaran Kad Miles Petron. Entri ni meskipun publish pada 2014, tapi masih aktif hingga kini. Nak buat kad Miles, mudah je, klik SINI.

Mata ganjaran Kad Miles kini ada tarikh luput. But, dont worry, tarikh luput dia bapak lama lagi. Sempat kau dah bercucu.

Last aku isi minyak hari Rabu hari tu, dan itulah mata ganjaran terkini. Dah boleh sangat kalau nak redeem minyak RM45.



You Might Also Like

6 comments

  1. As salam.
    Hi, kita ada kad ni... tapi dah lama tak tengok mata

    BalasPadam
  2. Salam owner blog Jnji Kita. Mohon update Blog List. Saya dah masukkan blog Jnji Kita kat blog list Rahsia Melancong.

    BalasPadam
  3. Seriously?Kena g check lepas ni..Huhu

    BalasPadam
  4. tak pernah ada lagi kad petron nie..sebab ada dah shell tapi selalu jer masuk petron hehe

    BalasPadam
  5. Biasalah sebab orang dah ramai pakai, dia tukar tukar perlahan lahan

    Boleh jadi akan datang tiap tahun kena renew

    BalasPadam
  6. laa ye ke..ok ok thanks mar..lau x bg tau mmg tak tau hahaha

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.