Saya Sudah 34!

By Mar Mansor - 11:00 PG

Assalamualaikum

Saya Sudah 34! | Ayat sama je setiap tahun. Hari ini, genaplah saya berusia 34 tahun. Alhamdulillah, masih diberi peluang menghirup oksigen.


Seperti tahun-tahun lalu, perkara wajib bila tiba hari ulang tahun adalah renew lesen. Ye..saya renew lesen setahun sekali. Baru feel hari jadi. Hahaha..


RM32 burn untuk diri sendiri. Yeayyy.. Tak sangka dah 10 tahun menjadi pemandu bertauliah ni.

So, korang ada ucapan untuk saya sempena umur saya genap 34 hari ni? Silakan beri ucapan membina di ruang komen.

Love u all.







  • Share:

You Might Also Like

18 comments

  1. Happy birthday mar.. semoga MAR sentiasa diberkati olehNYA..

    BalasPadam
  2. Happy birthday Mar.. smeoga sentiasa dalam rahmat Allah.. btw, birthday kita jatuh pada bulan yang sama.. Hye November girl..

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.Moga terus diberi kesihatan..rezeki usia yang berkat..selamat ulangtahun kelahiran.

    BalasPadam
  4. Aduh, berapa kali nak kena bagi ucapan ni???
    😂😂😂

    Okla.. Okla...

    Happy Birthday, Mar!!!!

    BalasPadam
  5. Hahahha kelakar komen kak seri!

    Pibedayyy kak Mar!

    BalasPadam
  6. hb mar..semoga dirimu mendapat keberkatan di dunia dan ahirat olehNYA

    BalasPadam
  7. selamat hari lahir dik
    selamat me renew lesen
    semoga sentiasa dlm lindunganNya

    BalasPadam
  8. happy birthday sis:) semoga dalam pemeliharaan Allah selamanya..aamin.

    BalasPadam
  9. Selamat Hari Lahir Mar..
    Moga sentiasa di limpahi rahmat dari Yang Maha Esa...

    BalasPadam
  10. Selamat Hari Lahir.
    Moga rutin harian dipermudahkanNYA. Aamiin..

    BalasPadam
  11. selamat hari jadi kak mar...semoga terus bahagia dan ceria bersama keluarga yang tersayang... ain doakan semoga allah terus melimpahkan rezekiNya kepada kak mar

    BalasPadam
  12. Happy birthday Mar! Moga sukses, bahagia & sihat selalu.

    BalasPadam
  13. Selamat Hari Lahir Kak Mar! Semoga panjang umur, murah rezeki dan dipermudahkan segala urusan!

    BalasPadam
  14. Happy Belated Birthday Mar..semoga bertambah usia bertambah laa juga rezeki, keberkatan, dan kebahagian dalam hidup..Aamiiin

    BalasPadam
  15. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    BalasPadam
  16. Happy belated birthday...alhamdulillah...dah 34 year..masih jauh lagi perjalanan kan...muda lagi rupanya

    BalasPadam
  17. Happy belated birthday. Eh, samala kita bulan november 😘

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.