Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Santai Ahad #9 : Kek Saya Sempena 34

Assalamualaikum

Santai Ahad #9 : Kek Saya Sempena 34 | Lama sungguh jarak masa menghapdet blog. Lately memang agak sibuk. Sibuk sangat, sibuk yang bukan dibuat-buat. Kerja yang perlu dibuat berdua tapi dibuat seorang. Sampai bila? 9 tahun bertahan hadap seorang diri, tapi bila dah masuk kerani baru, cuma bertahan sebulan setengah. Dia ada masalah kesihatan. Maka, kembalilah daku keseorangan dan sesungguhnya stress adalah tidak baik untuk ibu mengandung. Tapi, cuba juga tangani sebaiknya. Bukan sekarang kau baru stress kan..

Berkisar kek hari jadi. Dapat kek surprise dari adik-adik CP. Terima kasih lah banyak-banyak ye.


Memula en.suami nak belikan kek juga tapi oleh sebab adik-adik cute ni dah buat surprise untuk saya, maka saya pun takde nak makan kek lagi. Lagipun kena control gula kan.. Maka, saya mintak en.suami beli set domino's saje. Kenyang makan.

Kenangan tercipta..tq all..


Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. Alhamdulullah..simple tapi sweet.

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah...Happy bday & Tahniah... =)

    BalasPadam
  3. sedap tu... happy birthday mar....

    BalasPadam
  4. so sweett adik2 CP akakkk..

    kamon kak mar, yu can do itt!

    BalasPadam
  5. tak kisah apa kan jnji ada ingatan dr family n kwn2

    BalasPadam
  6. samala lahir bulan november..hihi...seronok ada kwn raikan hari lhir..meriah reramai..

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code