Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Ulang Tahun Alif Ke 8

Assalamualaikum

Ulang Tahun Alif Ke 8 | 30.8.2023, genaplah usia Alif 8 tahun. Seperti biasa hanya sambutan di rumah. Perancangan awal kami nak pulang ke kampung sempena cuti merdeka. Tapi, dek kerana ada aral tidaklah berbuat demikian. 


Kami belikan sebiji kek rainbow. Kek biasa je tapi sebab saya nak nampak cantik, pilih lah kek ni.


Bergambar sedikit sebelum kek di potong. Selain kek, kami beli sedikit roti di situ. Beli kat mana? Di harold's Bread. Situ je yang paling dekat dengan rumah dan rasa pun ok pada saya.


Serba salah untuk mengadakan jamuan sebab bapa mertua saya warded di bahagian ECC (Emergency Critical Case) di HSI. Dan untuk pengetahuan semua, bapa mertua saya telah pergi meninggalkan kami pada 4.9.2023. Sedekahkan Al-Fatihah buat beliau.






Catat Ulasan

2 Ulasan

  1. W'salam Mar..
    Happy belated birthday Alif.. Be a good boy dan anak yang soleh..
    Salam takziah kepada Mar dan keluarga mertua.. Semoga roh allahyarham dicucuri rahmat dan diletakkan bersama para solihin, aaminn..

    BalasPadam
  2. HB Alif...semoga diberkati di dunia dan akhirat
    Semoga bapa mertuanya dikurniakan kesembuhan dan yang lain dimudahkan urusanšŸ¤²

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code