Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Akibat Kedekut


Bila IT dept dah setting macam-macam, beginilah kelihatan blog ibu. Tiba-tiba rasa takde feel nak tengok blog sendiri.

Takpe, takpe, balik nanti online puas-puas.



Nota Kaki : Focus on job..


Catat Ulasan

30 Ulasan

  1. ololo cian ibu..

    nsb bek compny yui ni ok lg..ekekek

    BalasPadam
  2. Sama ajer dengan ofis akak Mar.. disettingkan time utk FB dan Youtube :(

    BalasPadam
  3. ofis kita haritu pun kena juga. tp sekarang ni dah okay balik

    BalasPadam
  4. ni tgh risau sbb dgr2 it nk block intenet...huhu

    BalasPadam
  5. eh..samalah dgn ofis husna sis...sume benda dia nak blok..kdg2 gambar pun x kuar..

    BalasPadam
  6. Opis block eh.alahaiii,tu yg xbest tu kan.

    BalasPadam
  7. alamak..kalau page gitu mmg boleh hilang semangat kan..sabar ye.

    BalasPadam
  8. My office tak benarkan buka personal email tapi FB takpa :)

    BalasPadam
  9. sini hat media sosial lain smua dh block kecuali blog....sobbbs :(

    BalasPadam
  10. kesiannya..nasib la akak kat sini sebebasnya..bertabahlah..:(

    BalasPadam
  11. IT memang dengki ngan blogger kan.. hehe..

    BalasPadam
  12. kena buka blog bila kat rumah je la baru puas hati..kan??tak best la buat gitu..penat kita deco2 blog tapi semua tak keluar,...sedih!

    BalasPadam
  13. tak pe Mar, rileks, balik nanti hadap puas2..:)

    BalasPadam
  14. tapi boleh online lagi kan..sabo je la

    BalasPadam
  15. Xpe lah.. Online kat rumah je..

    BalasPadam
  16. Oh yeke..sabar je lah kan..nanti dah balik qada' balik ye..

    BalasPadam
  17. opis akak kena jugak macam ni sesekali, tp facebook. Blog tak kena sangat

    BalasPadam
  18. hihi..sabar jelah kan kak..nasib baik ofis niesa ok lg..

    BalasPadam
  19. huhuhu..
    sabo je la..
    jemput join segmen ni..
    http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code