Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Pengomen Tegar Bulan Julai 2014



Buat Mimi Azirah, emailkan akaun no CIMB Bank ke mar84nadzri83@gmail.com atau pm saya di facebook ye.

Hadiah lepas dah saya pos. Moga selamat sampai di tanganmu.


=======================================


Tudung kangaroo kaler hijau lumut gelap ni dari Blog Nota Shalimar. Menang GA, sampai tersalah upload pula di facebook. Adehh..


Terima hari isnin aritu sebab isnin baru naik kerja. Shawl purple ni menang GA di facebook.
Paloma Biz.



Terima kasih ye atas hadiah-hadiah ini. Saya sangat hargainya.






Catat Ulasan

17 Ulasan

  1. sy dh pm kt fb nti check eh

    BalasPadam
  2. tahniah buat pink ummi
    juga tahniah buat ibu.rezeki raya :)

    BalasPadam
  3. Tahniah buat Mimi....
    dan tahniah jugak buat awak Mar dapat hadiah.... cer pakai jadi model ....

    BalasPadam
  4. wah bestnya dapat hadiah gitu
    all the best ye mar

    BalasPadam
  5. Nama at bottom je.
    Hehe..
    Kene giatkan ngomen lagi ni.
    Kalau ada mobile version senang sikit saya nak blogwalking:)

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah.. tersenarai juga. T kasih Mar & tahniah juga kpd yg lain... :)

    BalasPadam
  7. tahniah ada menang GA.. cantik shawl purple tu :)
    tahniah juga buat kak MImi :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code