Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Genap 5 Tahun


Siapa sangka mampu bertahan 5 tahun di sini. 3.8.2014, genap 5 tahun. Bosan? Sudah pasti namun apakan daya. Selagi tercatat rezeki di sini. Teruskan berbakti. Aiceh..

Naik gaji? Naik pangkat? Memang idok le..

5 tahun berkhidmat, naiklah cuti tahunan yang secoet tu. Huhuhu.. Apa pun syukur diberikan khudrat untuk terus bekerja.






Catat Ulasan

25 Ulasan

  1. kira ok tu Mar..akak kerja lama..cuti tak pernah bertambah..duk 12 hari cam tu jer..sedeyy..

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah Mar.. naik juga cuti tahun tu .. akak pun camtu.. setiap lima tahun ada kenaikan cuti tahunan..

    BalasPadam
  3. uhuhuh sikit nya cuti. kami 14hari ni pun tak cukup.. ohhooh

    tp now dah 16 hari... best la.

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah...moga bertambah rezeki..

    BalasPadam
  5. tahniah..dah bertambah AL.. boleh cuti lama sikit..

    BalasPadam
  6. Wah..Happy anniversary..Kalo keje lama tu maknanya Mar still suka keje tu..huhu

    BalasPadam
  7. Tahniah Mar.. lama tu, semoga rezeki Mar akan terus bertambah lagi dan lagi..amin.

    BalasPadam
  8. ni balas kunjungan Mar aritu..:)
    timekasih tau.

    Rezeki ada di mana2, selagi hidup rezeki kita tetap dijaminNya.

    BalasPadam
  9. cukup ke cuti tahunan tuh 16 ari??

    BalasPadam
  10. tak pa ka nak camno kan.dpt tambah cuti tu pon alhamdulillah kan.tp kena pandai2 budjet la kan cuti tu. nam belas hari, dalam setahun..
    boleh bawa ke depan tak?

    ppsstt: ye je, saya masa buat buku pink mmg xda pulak buat urine test, check sijil nikah semua.
    lain2 klinik kot kan.. :)

    BalasPadam
  11. Tahniah Mar.....kalau dibuat perbandingan dengan pokok masih pucuk lagi tu Mar....hehe...
    OKje dulu kerja setia sampai 16 tahun....
    Kerja tu amanah.... lakukan dgn penuh semangat!

    BalasPadam
  12. tabik spring OKje..16 tahun tu sangat2 lama..
    Allehe, mimi, cukupt tak cukup lah..terima hakikat..

    BalasPadam
  13. Lama juga tu...
    Mar pun lebih kurang nurul... setia dok kat opis ni sehingga sekarang dah masuk 10 tahun... :)

    BalasPadam
  14. Alhamdulilah rezeki masing-masing...

    BalasPadam
  15. 5thn keja takan tak naik gaji sis ermmm kedekutnya compny tu..bykkn besabar ya sis

    BalasPadam
  16. asha lya : gaji naik tiap tahun sama jek..5 tahun keje dapat cuti tahun lebih jela..

    BalasPadam
  17. samalah kita mar
    saya pun dah nak masuk tujuh tahun dekat sini
    tapi gaji gitu juga
    cuti tahun aje yang bertambah...hehe

    BalasPadam
  18. Cuti saya 30 hari setahun.
    Saya jarang Saje-Saje amek cuti except raya & EL anak tak sihat.

    BalasPadam
  19. Nazeck : nazeck doktor..lain..hihi

    BalasPadam
  20. Cuti kami sbg gru tujuh hari setahun.. Cuti sekolah bukan cuti utk guru sbb dlm cuti sekolah kami boleh dipanggil kerja bila2 masa saja...

    BalasPadam
  21. Alhamdulillah... oklah tu dpt tambah tempoh cuti... :) :)

    BalasPadam
  22. Samalah kita, Mar. Lepas 5 tahun, cuti dapat extra dua hari. Dan sampai pencenlah cuti 16 hari tu akan kekal begitu. Apa-apa pun dah namanya kerja, haruslah dipikul tanggungjawab dengan sebaik mungkin. Kerja makan gaji ni memang banyak tangisan air matanya :(

    BalasPadam
  23. Alhamdulillah..dah genap 5 tahun ye kak :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code