Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Maaf


Sebelum bercuti panjang sempena hari raya, ada perkara yang ibu telah berjanji untuk buat tetapi atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan, ibu tidak mampu buat. Semuanya atas dasar LUPA.

Minta pertolongan ayah, pun 2x5. Ayah lupa. Penyudahnya, terbengkalai hingga kelihatan perlu dipacking baru. Maaf kepada yang berkenaan. Sebolehnya, ibu berusaha untuk tidak melakukan kesilapan itu kerana mungkin ukhwah kita akan kian longgar gara-gara itu.

Maaf sangat-sangat. In sha Allah, saya akan perbaiki perkara yang telah berlaku itu.


Credit to Google

==============================================

Pertama kali ibu menjadi sponsor untuk Giveaway rakan blogger. Akan berusaha sebaik mungkin mengatasi masalah yang sebegitu.



Mari kita support rakan kita ini. Jom terjah blog Truly Love untuk menyertainya. Jangan lupa follow blog ibu dan G+.

Hadiahnya, rahsia.. Masih dalam proses pencarian. In sha Allah akan diberitahu kelak. Sesuatu yang bermakna.




Nota Kaki : Semoga hari ini lebih baik dari semalam..





Catat Ulasan

19 Ulasan

  1. maaf sentiasa diterima..hehe..

    nanti kita join..mmg ingat nak join jgk..

    BalasPadam
  2. heheh biasa la tu kan...banyak keje kna settel tu ada yg tak igt n tetinggal ;p

    BalasPadam
  3. jom..nak gie terjah true love..:)

    BalasPadam
  4. biasala kan..maaf diterima

    BalasPadam
  5. mar,
    cepat2 lah settle2 tu..
    aku mals plk skrg ni bersegmen ni.. x dpt nk follw up gak..

    BalasPadam
  6. lupatu sifat kita manusia biasa... moga semuanya selesai .... teruskan berusaha untuk yang join GA....

    BalasPadam
  7. Begitulah lumrah kehidupan ada kala kita teralpa tapi silap begini terlalu kecil pun Mar...

    BalasPadam
  8. Xpala tu bu... Kita manusia biasa.... Xkn pernah sempurna....

    BalasPadam
  9. kalau dah lupa..mesti tak sengaja kan mar..tak pe..mesti yang berkenaan memahami

    BalasPadam
  10. Semoga ape yang terlepas tu akan dapat diselesaikan secepat mungkin ye..InsyaALLAH orang lain akan fham..

    BalasPadam
  11. Kalau dah orang mohon maaf, haruslah diterima. Sibuk nak raya, memang kalut sampai boleh jadi lupa. Perkara biasa tu, Mar :)

    BalasPadam
  12. tak dpt nak disangkal bila lupa menjengah.nak nak pulak time dkt nk raya kan..
    maafmu diterima.. hihi

    BalasPadam
  13. tak mengapa ... ada kalanya keterlupaan itu akan berlaku dlm hidup kita ...

    BalasPadam
  14. Sbg manusia kita semua mmg tak lari dari kesilapan.. Maaf bermaafan membawa berkat... :)

    BalasPadam
  15. moga yang berkenaan memaafkan =)
    wah jadi sponsor!
    bila mar nak buat giveaway pula, boleh juga menyelit jadi sponsor =)

    BalasPadam
  16. Manusia biasa mmg tak terlepas dr lalai dan lupa... Maaf diterima.. Mohon maaf juga jika ada kekurangan...

    BalasPadam
  17. tak apa, nak buat macam mana kan..

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code