Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

wW #31 : Ada Yang Kenal?



Ada tak sapa-sapa yang korang kenal?
Hihihi...



Nota Kaki : Busy sikit minggu ni & minggu depan..


Catat Ulasan

19 Ulasan

  1. aimed muka mar aje =)
    jangan lupa bagi alamat ye
    tak pun boleh PM saya di FB
    Nor Ilyana Mohamad Saruli

    BalasPadam
  2. alaaa tiada..mencrk2 gambo mar je..hehehe

    BalasPadam
  3. betul ke ni...hehehe..cari gambar mar je..

    BalasPadam
  4. ada ke gambar sis? x perasan laa hehe

    BalasPadam
  5. saya yg berbaju & bertudung hijau cair tu..hihi

    BalasPadam
  6. Ntahlah ye.. apa pun, all the best Mar... :)

    BalasPadam
  7. Sorry.. tak dapat cam.. hehe

    BalasPadam
  8. alaa, akak punya line slow sangat
    tapi mesti ada mar kan :)

    BalasPadam
  9. yang duduk pakai tudung kuning tu artis kan?/ala pelakon tengah ngetop tu..


    ekekekek

    BalasPadam
  10. hihih,.. tak dapat cam sangat..

    BalasPadam
  11. Singgah dari promote blogger Dayang Deno. Samalah MRs. A pun busy

    BalasPadam
  12. Tak de yg kenal pun ......tak sama line kot Mar

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code