Giveaway

Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com

4:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com bermula pada jam 12.00 malam 10 Ogos 2017 sehingga 11.59 malam 30 Ogos 2017. Menawarkan pelbagai hadiah yang lumayan dan menarik untuk dimenangi oleh para peserta.
Semua blogger dijemput untuk menyertai giveaway ini.

Syarat - syarat :-
  • Follow Blog Sponsor 

  • Like Fanpage 

  • Add To Circle Sponsor 
  • Follow Instagram Sponsor  

  • Follow Twitter Sponsor 
  • Buat entri bertajuk Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri. 
  • Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI



17 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 
 1 September 2017


Sekian , terima kasih




Giveaway

Giveaway by LZ

4:00 PTG

Assalamualaikum

 www
Klik banner untuk sertai sebelum tamat!

Lady in red planner, seindah nama blog, blog ini cukup indah untuk menjadi habuan mata kerana kekemasannya. Header je pun dah buat tertarik menarik belum lagi baca entri-entrinya.


Giveaway

AIDILFITRI GIVEAWAY BY FAYE AND FRIENDS

12:00 PTG

Assalamualaikum
 ee
Klik banner untuk sertai

SERAMAI 32 PEMENANG DICARI!!!
Syarat²
1- Ikot semua syarat dibawah 👇
Follow blog
Faye's | Kasih Juju | Syuha Zlkfl | Babyshambles | Young Blood | Elsaalicious |Cerita cinta surirumah | Abam Kie | Starlavenderluna | HELLO AIMAN |SehijauBlogRA

Like FB
FWS blog | Kasih jj | Medina Desire Detox Tea | Starlavenderluna | Sehijau Blog RA

Follow Google+
Mustaza Razali | Mrs Pip | Abam Kie | Shikin Razali |

Follow Instagram
@Blog_fws | @HelmiJulia | @syuhadazlkfl | @detoxteamedinadesire1 | @shaaireen_ | @mrspip18 | @abamkie | @aimanabdullah | @ra.shoppe | @Farhwhdh

Klik Nuffnang
Syuha zlkfl | Young Blood

Klik Iklan  *TUNGGU SAMPAI HABIS LOADING*
SATU | DUA | TIGA

2- Buat satu Entry bertajuk "AIDILFITRI GIVEAWAY BY FAYE AND FRIENDS"
3- Letak Banner diatas dan backlinkkan ke entry ini
4- Tag dua orang rakan anda {pastikan mereka tahu}
Tag:-
Nona
5- Komen link entry anda!

3/7/2017 HINGGA  3/8/2017

Giveaway

Giveaway Nurul & Friends

12:00 PTG

Assalamualaikum.
 dd
Klik banner untuk join

LEBIH 20 ORANG PEMENANG DICARI !!

FOLLOW BLOG **WAJIB**


LIKE FANPAGE **WAJIB**


ADD FACEBOOK **WAJIB**


FOLLOW INSTAGRAM **WAJIB**


FOLLOW TWITTER 


FOLLOW GOOGLE+ **WAJIB**


KOMEN DAN SHARE DI MANA-MANA ENTRI **WAJIB**


OPTIONAL


1. Buat entri yang bertajuk "Giveaway Nurul & Friends"
2. Copy banner dekat atas tu dan pastekan dalam entri korang.
3. Korang boleh copy semua entri ni ataupun nak buat entri sendiri.
4. Backlinkkan banner tu tau.
5. Dah siap, submit link dekat komen :)

PEMENANG AKAN DIPILIH MELALUI CABUTAN BERTUAH

DUE DATE : 3 JULY 2017 - 31 JULY 2017