Lipstick Duo Day to Night e.l.f

By Mar Mansor - 12:56 PTG

Assalamualaikum

Lipstick Duo Day to Night e.l.f | Terima kasih sebab memilih saya untuk review produk kali ini. Sebenarnya pilihan saya lipstick warna nude, tapi dapat pula merah mak ngah!

Lipstick Duo bermakna lipstick ni ada dua. Atas dan bawah. Dua bahagian berbeza warna. Liptick saya berwarna merah terang (day) dan warna merah gelap (night).


Merah (day)

Merah gelap (night)

Lipstick mudah disapu. Lembut je di bibir. Yang penting ia tidak mengeringkan bibir dan mudah ditanggalkan.


  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. lawanya design dia.. nak jugak boleh tak

    BalasPadam
  2. Dulu ada tudung siang dan malam

    sekarang ni lipstik pun ada siang malam ya mar

    Hehe

    BalasPadam
  3. cantiknya warna merah gelap tu :D

    BalasPadam
  4. Wonderful! Thank you for sharing an informative information. Please keep it up such a great posting like this above.

    https://digitalaslamhossain.blogspot.com/2019/08/bangladesh-magazines.html

    https://digitalaslamhossain.blogspot.com/2019/02/best-bangladesh-classified-website.html

    https://digitalaslamhossain.blogspot.com/2019/04/bangladesh.html

    https://digitalaslamhossain.blogspot.com/2019/11/bangladesh-radio-stations.html

    https://digitalaslamhossain.blogspot.com/2019/02/best-india-classified-website.html

    https://digitalaslamhossain.blogspot.com/2019/04/india-jobs.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.