Nafas Selesa Dengan Garlic Balm Gajah Baring BALSAMO

By Mar Mansor - 8:00 PG

Assalamualaikum

Nafas Selesa Dengan Garlic Balm Gajah Baring BALSAMO | Sebagai ibu, bila ada bayi dan anak kecil, kesihatan mereka memang sangat dititikberatkan. Lebih-lebih lagi dengan keadaan cuaca yang tidak menentu sekarang ni. Lagilah musim perayaan kan, sekejap ke sana sekejap ke sini beraya. Oleh itu, saya sentiasa bawa garlic balm ini bersama-sama.


Gajah Baring BALSAMO adalah satu produk istimewa untuk urutan kasih sayang seisi keluarga selain melembabkan kulit yang kering. Ia boleh digunakan setiap kali lepas mandi pagi dan malam untuk keselesaan nafas dan tidur yang berkualiti. Ia juga dikenali sebagai Garlic Balm yang sangat bermanfaat ketika musim tidak menentu.

Dihasilkan daripada petua tradisi iaitu minyak bawang putih yang diamalkan oleh nenek moyang kita dahulu menjadi Garlic Balm sesuai digunakan oleh bayi baru lahir hingga warga emas.

Garlic balm adalah satu produk natural yang boleh digunakan sepanjang masa jika dirasakan perlu. Balm adalah bentuk solid, risiko tertumpah adalah zero! dan ia selamat digunakan untuk anak-anak kerana Garlic Balm tiada bahan kimia dan essential oil.
Nak tahu apa ingrediantnya? 


Garlic :
Tumbuhan istimewa yang banyak manfaat membantu memberi 'Nafas Selesa' keluarga

Extra Virgin Olive Oil :
Membantu melembabkan dan mengurangkan keradangan yang terjadi pada kulit.

Sunflower Oil & Vit E :
Membantu memelihara lapisan kulit daripada pencemaran dan kekurangan lembapan badan.

Beeswax :
Memiliki sifat antiinflamasi, antibakteri dan antivirus sehingga dapat dimanfaatkan untuk membantu masalah iritasi kulit ringan.

Untuk pengetahuan semua, bukan semua essential oil sesuai dengan semua individu dan produk ini adalah minyak bawang putih @ garlic balm sebenar kerana baunya adalah bau sebenar bawang putih. Dan yang paling best, senang nak bawa travel.

Cara penggunaan
Sapu pada bahagian yang diperlukan dan urutkan perlahan-lahan secara bulatan. Sesuai digunakan untuk seisi keluarga.


Gajah baring BALSAMO ni merupakan produk natural tanpa bahan kimia yang merbahaya di mana seperti kita sedia maklum, bahan kimia merbahaya boleh menyebabkan kesan sampingan jangka panjang. Dengan garlic balm ni, selamat digunakan secara kerap tanpa perlu was-was.

Berita baik untuk semua, pembelian terawal akan mendapat free gift termometer. Cepat-cepat sementara stok masih ada.

Harga promosi:
RM29.90 (tidak termasuk cas pos)
postage RM8sm RM1ss

Blog : https://garlicbalmbalsamo.blogspot.com/
FB : Gajah Baring HQ (Garlic Balm)
IG : gajahbaring_hq
Whataps : 018 7665 694
Diedarkan oleh : ARS PURE SOLUTION


  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. bagus produk ni untuk anak2 kecil...tapi bau dia tu boleh tahan juga kannn

    BalasPadam
  2. bagus garlic balm ni.. lagi2 macam kita yg ada baby kecik ni kan mar.... Dilah pun tiap2 hari guna garlic balm ni kat baby lepas mandi dan sebelum tido malam.. baru la baby selesa nak tido

    BalasPadam
  3. untuk ada baby kecik mmg berguna balm2 gini...

    BalasPadam
  4. sedap pakai ni, tak pedas ! Lagi pun, bawang putih memang bagus !

    BalasPadam
  5. walaupun baunya kurang menyenangkan, tetapi ia sangat bagus untuk budak yang batuk² ni

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.