Join Segmen

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

12:00 PTG

Assalamualaikum
Salam ramadhan buat semua pembaca Papaglamz yang aku sayangi. Sayang lebih sikit untuk sesiapa yang sudi baca entri segmen aku kali ni. Hehehe. Ok la, straight to the point. Bersempena bulan penuh barokah ini, aku tergerak hati untuk menganjurkan segmen simple untuk korang semua. Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz. Aku saje je anjurkan segmen sebegini rupa sekadar hendak membawa kita semua selain dari blogwalking tu terasa ada pengisian la sikit kan. Insyallah. Jangan lupa join. Ikuti syarat-syarat yang mudah dengan tertib tau...!!!!


Syarat-syarat

1. Baca 3 Zikir yang mudah ni sebanyak mana yang korang mahu. At least sekali pun Alhamdulillah. Jangan skip ye.




2. Mainkan video youtube di bawah ni. Selama mana yang mampu korang tengok la video ni tau.


Baca syarat-syarat lain di Entri Official Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz (Klik Disini)

SELAMAT BERSEGMEN

Join Segmen

Segmen Blogwalking & Bloglist By Miss BaNu

12:00 PTG

Assalamualaikum


 nn
Klik banner untuk jooin


1➽ Follow Blog Ini dan juga Google+ 

2➽ Tulis Tajuk "Segmen Blogwalking & Bloglist By Miss BaNu" di Entry anda

3➽ Copy Banner diatas dan linkkan ke entry ini

4➽ Like Page Facebook Miss Banu Story ➔ https://www.facebook.com/MissBanuStory/

5➽ Follow saya di Twitter bagi yang ada Twitter dan saya akan follow back nanti, tapi kalau takde Twitter pun boleh join segmen ini ye ➔ https://twitter.com/Miss_SyahBaNu

6➽Follow saya di Instagram dan saya akan follow korang balik di IG, bagi yang tiada Instagram pun boleh join segmen ini, dont worry hehe ➔ https://www.instagram.com/miss_syahbanu/

7➽Selitkan sekali ucapan birthday untuk saya dan ucapan birthday yang paling best dan menarik akan direview blognya serta banner blognya akan diletakkan dalam blog ini selama seminggu.

Dear Miss Syah Banu,

1st of all, semoga segmen anjuran Miss Syah Banu ini akan sukses.


myspace comments

Potong keknya..potong keknya..potong keknya sekarang..

Semoga Miss Sha Banu terus sukses dalam apa jua bidang yang diceburi. Moga terus sihat sejahtera hendaknya.

Teruskan berblog ye.. Keep in touch

8➽Untuk Bloglist pula, saya akan memilih 10 blog atau lebih untuk dimasukkan ke dalam bloglist blog ini, cara pemilihan blog untuk bloglist adalah secara random. Saya jarang tukar blog2 yang berada dalam bloglist saya, jadi memang untung pada sesiapa yang join segmen ini dan terpilih kerana link blog korang akan berada dalam bloglist saya untuk jangka masa yang lama gitu.

➽ Segmen ini tamat pada 28 April 2017, 11:59 malam.

Join Segmen

Segmen Tonton Ucing Nak Try Irama Melayu

8:00 PTG

Assalamualaikum
 vv

  Assalamulaikum.Segmen Tonton Ucing kali ini mempersembahkan lagu Irama Melayu.Apakah judul lagu tersebut.? Jawapan akan di berikan melalui video Animasi ini setelah Segmen ini Tamat.Mari Sertai Segmen Tonton Ucing Nak Try Irama Melayu Sebagai Supporters.Syarat-syarat nya adalah mudah:

1) Follow Blog Ucing Kadayan,Google + atau Facebook Ucing.
2) Buat Tajuk Post " Segmen Tonton Ucing Nak Try Irama Melayu "
3) Copy ( Gambar Segmen ) di atas dan masukkan ke dalam Entry Anda.Link Balik ke Post Entry ini.
4) Tinggalkan Url post Anda ke dalam ruangan Komen di Bawah. 


Tag Rakan Anda
Tamat Segmen 26-4-2017.Kepada Blogger yang ikut Segmen ini akan di Senaraikan dalam Video Animasi Tonton Ucing Nak Try Irama Melayu Sebagai Supporters.


Join Segmen

Senarai Peserta Segmen Blogwalking Janji Kita

4:00 PTG

Assalamualaikum


Senarai Peserta Segmen Blogwalking Janji Kita |  Tamat sudah segmen saya. Jom semak link korang, ada ke tak. Kita blogwalking dulu kawan-kawan blogger yang sertai segmen saya ni. Nanti saya umumkan pemenang misteri ye.
❤❤❤❤
Senarai peserta :-


1. http://ezatty.blogspot.my/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
2. http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
3. http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
4. http://maszull.blogspot.my/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
5. http://www.kisahsidairy.com/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
6. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
7. http://herneenazir.com/2017/03/30/segmen-blogwalking-janji-kita/
8. https://anumkhairil.blogspot.my/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
9. http://www.kasihjuju.com/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
10. http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
11. http://deariescouple.blogspot.my/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
12. http://www.aimisyahirah.com/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
13. http://mellyacrayola.blogspot.com/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita-05042017.html
14. http://kaknajourney.blogspot.my/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
15. http://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
16. http://sweetepalhijau.blogspot.my/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
17. http://wanruswaniee.blogspot.my/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
18. http://nonasani.blogspot.my/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
19. http://faizzahamir.blogspot.my/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html?m=1
20. http://www.uyulrosli.com/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
21. http://blogashalya.blogspot.my/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
22. http://iolacaviarofficial.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-janji-kita.html
23. http://fws00blog.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-janji-kita.html
24. http://cahayahidupku2569.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-janji-kita.html
25. http://mama3farhanah.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-janji-kita.html
26. http://www.sayidahnapisah.com/2017/04/segmen-blogwalking-janji-kita.html
27. http://thisni3zahata.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-janji-kita.html
28. http://airahsyahirah.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-janji-kita.html
29. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-janji-kita.html
30. http://suzlinazreena.blogspot.com/2017/04/segmen-blogwalking-janji-kita.html
31. http://tarotthefool.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-janji-kita.html
32. http://www.ceriteraibu.com/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html
33. http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-janji-kita.html
34. http://belogsjm.blogspot.com/2017/04/segmen-blogwalking-janji-kita.html
35. http://vitamin-cerdik.com/segmen-blogwalking-janji-kita/
36. http://jombercontest.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-janji-kita.html
37. http://www.aerillhassan.com/2017/04/segmen-blogwalking-janji-kita.html
38. http://www.leaazleeya.com/2017/04/segmen-blogwalking-janji-kita.html
39. http://radenotion.blogspot.com/2017/04/segment-blogwalking-janji-kita-by-janji.html
40. http://www.inanihazwani.com/2017/04/segmen-blogwalking-janji-kita.html

Selamat berblogwalking.
Jom!

Join Segmen

I Love Blogging With Sis Hawa & Her Sponsors

5:00 PTG

Assalamualaikum
 banner
Klik banner untuk join sebelum 16 April 2017


Saya seronok berblog sejak mula berblog pada tahun 2012. Macam-macam saya dah coretkan di blog ni. Blog Janji Kita ni dah macam separuh jiwa saya di sini. Ditambah pula, di kelilingi dengan rakan blogger yang supportive. Bertambah semangat lah saya berblog.

Berblog kerana suka-suka dan minat, ada kalanya mampu menjana income. Bila dapat income, bertambah semangat saya untuk terus menulis.



Blog Janji Kita

Sempat Lagi Join!

8:00 PTG

Assalamualaikum
Sempat Lagi Join! | Tik..tok..tik..tok.. Sempat lagi korang join segmen saya ni. Hadiah misteri menanti korang tau.

Macamana nak join? Meh klik banner

 bb

Drop URL korang di entri segmen sebelum 11.59 malam ini!