Segmen Bloglist

Segmen : Pencarian Bloglist Jun 2017 Blog kasihjuju.com

5:00 PTG

Assalamualaikum
 b
Klik banner untuk sertai

Syarat-syarat penyertaan.
1. Buat entri bertajuk "Segmen : Pencarian Bloglist Jun 2017 Blog kasihjuju.com"
2. Letakkan gambar banner segmen dekat atas ni dan backlink kan ke page ini semula.
3. Follow blog kasihjuju.com.
4. Like page Kasih Juju di Facebook -->
5. Follow instagram saya --> helmijulia
6. Dah siap publish jangan lupa tinggalkan link blog korang dekat ruangan komen dibawah ni ya.

Segmen ini berlangsung dari 25 Mei 2017 hingga 31 Mei 2017.


Segmen Bloglist

Segmen Mencari Bloglist by Mya

4:00 PTG

Assalamualaikum

 bb
Klik banner untuk sertai

Syarat Wajib:
  1. Follow blog ini.
  2. Buat entri bertajuk "Segmen Mencari Bloglist by Mya", letak banner di atas dan backlink ke blog ini.

Blog Janji Kita

Pengumuman Pemenang Sekali Lagi

12:00 PTG

Assalamualaikum

Pengumuman Pemenang Sekali Lagi | Rakan blogger semua sudah sedia maklum, bahawasanya, pengumuman pemenang Segmen Blogwalking Janji Kita sudah pun diumumkan 2 minggu lepas.

Semua pemenang juga telah saya email dan telah mendapat respond. Seorang pemenang sudah respond tapi tak juga beri nombor telefon untuk saya topup kan. Maaf ye pada blogger tersebut. Saya dah dua kali minta nombor telefon dan rangkaian tapi jawapannya, nanti.

Dengan ini saya anggap dia tak berminat untuk menerima hadiah saya itu.
Saya cabut undi lagi.

Pengumuman Lepas

❤❤❤

Pengumuman pemenang baru,
Penyertaan

*Top-up RM10*
 15. https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html


Sila email saya nombor telefon dan rangkaian telefon anda ye di mar84nadzri83@gmail.com. Sila munculkan diri 2 minggu dari sekarang ye.






Segmen Bloglist

Segmen Bloglist Nov ~ Dis 2016 by Yana Pink Blossom

12:00 PTG

Assalamualaikum
Segmen Bloglist Nov ~ Dis 2016 Yana Pink Blossom | Dalam usaha untuk memeriahkan lagi dunia blogger ni dan menggalakkan kerajinan untuk blogwalking kat blog korang, Yana dengan sukacitanya melancarkan segmen pencarian bloglist beliau untuk ditempek di blog Yana Pink Blossom mulai November hingga Disember 2016 ini.

Sila klik BANNER untuk join!!!

*Cara Penyertaan*
  1. Buat entry bertajuk Segmen Bloglist Nov ~ Dis 2016 by Yana Pink Blossom;
  2. Copy & paste semua coding yang disediakan di ruangan entri anda (HTML);
  3. Pastikan banner ini di link kembali kepada entri asal iaitu entri segmen di blog Yana Pink Blossom. Sekiranya tidak, entri korang tidak diterima;
  4. Publish dan tinggalkan link entri korang di ruangan komen entri asal segmen sahaja. Komen di ruangan entri lain tidak dikira yer;
  5. Klik link yang diminta sebagai sumbangan jujur dan ikhlas (^^,); dan
  6. Tarikh tutup penyertaan adalah adalah 31 Oktober 2016 jam 12.00 midnight.



Segmen Bloglist

Segmen Pencarian Bloglist Feb - Mac 2015

2:00 PTG

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Segmen ringkas untuk mencari 15 blog untuk disenaraikan dalam bloglist Truly Love. 

Syarat Penyertaan:

1. Follow blog Maria Firdz
2. Follow +Maria Firdz 
3. Buat entry bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist Feb - Mac 2015"
4. Copy coding di bawah dan pastekan di ruang HTML new post.


5. Publishkan entry dan tinggalkan URL penyertaan di ruangan komen entry ini sahaja.

Segmen bermula 15 Januari 2015 hingga 30 Januari 2015.
Kesemua pemenang akan dipilih melalui random.org.

Jom sama-sama memeriahkan segmen ringkas ini.. 

Terima kasih atas sokongan semua... 

Happy blogging (^_^)





Segmen Bloglist

Segmen Mama Mencari Bloglist

2:00 PTG




Assalamualaikum

Mama akan memilih 20 blog secara random untuk mengisi senarai bloglist mama yang baru.

Syaratnya :

Follow blog Mama Niza.

Letakkan URL blog mama di bloglist anda.

Tamat : 10 Januari 2015

Senarai peserta akan diupdate pada 12 Januari 2015

Nota : Jom beri sokongan pada mama!





Segmen Bloglist

Segmen Bloglink Sulung Annur

4:00 PTG

segmen bloglist annur

Saya join segmen yang Annur anjurkan! Segmen ni akan berlangsung selama tiga hari bermula hari ini, dan bloglist akan dimuatnaik pada 1 Disember dan kekal hingga 31 Disember.
Syaratnya:

1. Follow blog Annur (Annur akan follow balik)
2. Masukkan blog Annur ke dalam bloglist blog korang
3. Buatkan satu entri dan tinggalkan link entri di SINI

Mudah bukan? Entri pula korang tak perlu susah-susah nak karang, Annur dah sediakan "post template" di SINI, cuma tinggal nak copy dan paste sahaja ke dalam new post