Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Yarra Skin Treatment & Make-Up Beauty

Assalamualaikum

Yarra Skin Treatment & Make-Up Beauty | Yarra Set 4 dalam 1 Ini ada 4 item lengkap untuk di mana ia terdiri dari Skin Treatment dan Make-Up Beauty.


Dalam set 4 in 1 ni : -

1- 50ML Yarra Xtra C Moisturiser

Fungsi:
- Memberi kelembapan dan kesegaran pada kulit.
- Membantu masalah kulit kering,
- Mengatasi anti-aging.
- Melindungi kulit dari garisan stress, penuaan, mengecilkan liang pori.
- Melindungi kulit dari sinaran UV.
- Membantu masalah tona kulit tak sekata.
- Mengurangkan eyebeg.

2- 50ML Yarra Xtra E Face Mist
Fungsi:
- Barang asas sebelum mekap.
- Sempurnakan hasil selepas mekap.
- Toner semulajadi.
- Mencerahkan & memulihkan kulit kering.
- Melindungi kulit dari kerosakan akibat pancaran matahari.
- Antioksida tertinggi (400x ganda dari vitamin C)

3- 8g Yarra DD Cream Foundation

Fungsi:
- Mengandungi SPF +30.
- Ringan dan sesuai untuk semua jenis kulit.
- Membantu mengatasi masalah utama pada kulit termasuk kemerahan, garis kedut, pori besar dan bintik hitam di wajah.

4- FREE GIFT Yarra Kabuki Brush


Teruja sangat bila Yarra menjadi salah satu sponsor kami untuk Eksplorasi JDT Blogger di Bukit Gambang Resort City tempohari.

Pertama kali saya mencuba produk ini di hari terakhir eksplorasi kerana kami ada menjalani aktiviti lasak pagi itu sebelum check-out.

Moisturiser tu tak melekit langsung. Cepat meresap ke kulit. Saya hanya menggunakan sedikit sahaja moisturiser ni, tak sampai saiz 5 sen pun guna setiap kali sapu.


Siapa sangka saya mula jatuh cinta dengan Yarra dan ia telah menjadi sahabat saya sekarang. Lebih-lebih lagi DD Cream Foundationnya. Mudah sangat disapu di wajah dan hasilnya pun mengancam.

So far dah masuk 2 minggu saya guna produk Yarra ni dan agak berpuas hati dengan hasilnya.


Untuk order,
Boleh terus whatsapp nombor ini :
www.wasap.my/60132982005/ ū

Facebook HQ :
https://www.facebook.com/TEAMYARRA/

Instagram :
https://www.instagram.com/yarrabeautycare 



Catat Ulasan

3 Ulasan

  1. wowww.. semakin cun melecun la mar lepas ni..

    BalasPadam
  2. Rasanya ramau MYA guna brand ni...dan maklum balasnya positif....

    BalasPadam
  3. Lepas ni nak beli roger-rogerlah ye hehehehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code