Fire Prevention Awareness Talk

By Mar Mansor - 8:00 PG

Assalamualaikum

Fire Prevention Awareness Talk | Tempohari tempat kerja ada buat training Fire Prevention Awareness Talk. Diorang nak cukupkan 30 orang, so kami dari seksyen yang sama pergilah berempat.


Saja nak habiskan waktu kerja. Asyik hadap kerja je kan. Bosan jugak. Di penghabisan talk, ada pula promosi jual barang keselamatan kebakaran ni kan.


Senarai harga yang boleh tahan. Memang semua peralatan ni penting dan jenama dalam senarai ni memang berkualiti. Siapa berminat, boleh la beli.

Smoke detector.

Fire Extinguiser.

Escapetor




  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. kadang2 rumah kita ni tak cukup perkakas2 keselamatan ni tanpa sedar kan...rumah saya pun sama..semua benda tu takde..tapi escapetor tu apeee...serius baru pertama kali nampak

    BalasPadam
  2. mcm tahun lps la akak join talk gini gk, tp tgk harga barang2 dia aduhaiiii/... tp terbeli jgk la smoke detector ngn selimuat tu... tp tak la di guna lagi pun... msh ada kt opis lg...

    escapetor tu tak pernah jumpa lg tuh

    BalasPadam
  3. semuaa barang yang berharga tapi tu lah kannn. mahai hahaha

    BalasPadam
  4. permisi min numpangs share ya :)
    Hayyy guys...
    sedang bosan di rumah tanpa ada yang bisa di kerjakan
    dari pada bosan hanya duduk sambil nonton tv sebaiknya segera bergabung dengan kami
    di DEWAPK agen terpercaya di add ya pin bb kami D87604A1 di tunggu lo ^_^

    BalasPadam
  5. permisi min numpangs share ya :)
    Hayyy guys...
    sedang bosan di rumah tanpa ada yang bisa di kerjakan
    dari pada bosan hanya duduk sambil nonton tv sebaiknya segera bergabung dengan kami
    di DEWAPK agen terpercaya di add ya pin bb kami D87604A1 di tunggu lo ^_^

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.