Bukan saya saja peminat mi siput dalam rumah tu. Anak-anak saya pun suka rupanya. Maka berlumba-lumbalah kami makan mi siput bersama-sama sambil menonton tv. Mi siput ni kalau tak dicicah dengan sambal tumis, cicah dengan sos pon dah sedap. Percayalah.
Hasil gorengan.
Untuk menggoreng mi siput ni, memang perlu minyak yang cukup panas. Macam saya, tak berapa suka yang terlalu kembang sangat. Yang tak kembang semangkuk pun mi ni dah rangup dah.
Sambal tumis baki nasi lemak.
Mi siput ini keluaran Endok Food Industries bertempat di Muar Johor. Boleh search di FB.
8 Ulasan
x pernah cuba lagi ni
BalasPadamLama tak beli dan makan mee siput ni...selalu kawan Sis yang jual..siap pakej dengan sambal tumis lagi hehehe
BalasPadam1st time tahu ada nama mi siput
BalasPadamsedap kan... akak pun suka, kalau balik johor mmg wajib cari di rnr machap atau di iks simpang renggam....
BalasPadamUih..lama betul tak makan mee siput ni.. kalau dapat makan dengan sambal memang best mar, sekeping tak cukup
BalasPadamWow! Jarang-jarang makan mee siput..mcm dah lama tak menelannya ..hehe
BalasPadamMacam mana nak Order
BalasPadammaaf ye. saya dah lupa contact number dia
PadamTerima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.