Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Selesaikan Bayaran Penuh Kereta Dengan Mudah

Assalamualaikum

Selesaikan Bayaran Penuh Kereta Dengan Mudah | Sebelum ni saya ada kongsikan cara membuat bayaran penuh pinjaman kereta. Boleh klik SINI untuk baca. Artikel ini masih lagi topik yang sama cuma kereta dan bank yang berbeza.

Kalau nak tahu, kami memang tak suka berhutang. Kalau ada duit tu, cepat-cepat nak selesaikan hutang yang ada. Tapi zaman sekarang ni, kalau tak berhutang, mana nak berharta lebih-lebih lagi benda yang menjadi keperluan seperti rumah dan kenderaan.

Boleh la tarik nafas lega bila satu lagu loan kenderaan atas nama saya berjaya dilangsaikan. Senang je proses melunaskan loan kereta. Hanya perlu ke cawangan bank yang kita buat pinjaman tu dan bawa kad pengenalan pemilik berserta wang yang mencukupi. Maka selesailah pinjaman kereta yang dibeli pada tahun 2013 ini. Baki hutang pada 12 November 2021 adalah bawah 3K. Jumlah bayaran tu selepas diskaun. Adalah dapat diskaun sikit kalau buat pembayaran penuh.Catat Ulasan

1 Ulasan

  1. Betul tu...SA pun sama, kalau ada hutang memang nak settlekan cepat- cepat..especially hutang kereta dan loan peribadi...malas nak pening- pening kepala..

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code