Kenapa Pilih Tesco Love Baby

By Mar Mansor - 9:00 PG

Assalamualaikum


Setiap ibu bapa pasti mahukan yang terbaik buat anak-anak mereka. Ya, tanyalah siapa sahaja, takde yang jawab tak.

Dek kerana kos yang semakin meningkat hari demi hari, sampaikan harga adakalanya tak masuk dek akal. Perlu sentiasa aad alternatif positif untuk berjimat.

Alif..

Si bujang yang tidak memilih. Bermacam jenis diapers saya telah cuba, semua tiada masalah baginya. Dan, akhirnya, saya memilih untuk terus menggunakan diaper jenama Tesco Love Baby.

Semuanya bermula, dari page FB Ibu Hamil Berpantang Menyusu. Dapat info dari situ. Ramai yang cakap, diaper ini berkualiti. Apa lagi, saya cubalah!


Pek Tesco Love Baby

Penyerapan yang bagus

Keadaan dalamnya


Mungkin tak setanding jenama terkenal yang lain. Tapi, selama berbulan-bulan menjadi pengguna tegar jenama ini, saya sangat berpuas hati.

Kualiti bagus, kuantiti pun banyak. Corak pun comel. Luarnya bukan plastik. Tape juga bagus. Pendek kata diaper ni ala-ala Drypers cuma nama je berbeza.

Biasa beli ketika promosi, RM26.90. Kalau harga biasa, RM29.90. Jarang beli masa takde promosi.

Si cilik berdiaper sahaja dek cuaca panas sekarang.



  • Share:

You Might Also Like

14 comments

  1. Wahhhh..Best la ibu Alif..Boleh jimat byk..Kena cuba jgk nih..huhu

    BalasPadam
  2. Bila dah jumpa yg ekonomi, sesuai dan anak pun selesa teruskan ajelah..

    BalasPadam
  3. tuari macam nak cuba brand tesco ni..tapi tulah risau tak kena pulak pada naura..ingat nak cuba yang kecik2 je dlu

    BalasPadam
  4. ada size XXL x?ank jenis bsr...klau ada xda x dpt la nk try

    BalasPadam
  5. samalah anak iols pun pakai jenama tesco gak
    tgklah mana yang murah tgh sales..beli je hehehe

    BalasPadam
  6. maknanya sll lah ada promosi ye? hrga biasa dia dh sm mcm petpet da...sy pakai petpet..sni xde tesco susah la nk cube hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. pet-pet bila promosi dapat rm29.90 tapi cepat penuh

      Padam
  7. Kalau dah elok untuk Aliff buat apa nak membazir. Pakai ajelah janji dia selesa dan tak merengek. Senang kerja kitakan.

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum.. Sy pun nk mencuba lah.. Nk tanya tesco love baby ni ada club dia tak?

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.