Rabbit Vacuum Cup

By Mar Mansor - 8:00 PG

Assalamualaikum

Rabbit Vacuum Cup | Hari tu ternampak bekas comel ni kat FB. Comel bebeno pada pandangan mata ni ha. Terus buka Shopee, search Rabbit Vacuum Cup.

PRODUCT DETAILS :
~ Double-layer Vacuum Cup made of ultra-thin craft, 
~ Compact mini
~ Excellent insulation and cold preservation effect
~ Design is ergonomic, self-contained, comfortable, and beautiful
~ The lid is designed tightly, and the lid can be used as a small cup to drink water.
~ Easy to clean
Specification: 
Capacity: 300ml approx

Ada 4 pilihan warna yang menarik.

Ini pilihan saya, warna "blue".

Barang ni bila di depan mata tak lah seindah mana. Tengok gambar bukan main menggoda.

Apa guna untuk apa Rabbit Vacuum Cup ni?


Saya guna untuk bawa air nescafe. Bancuh siap-siap kat rumah, pastu bawa lah ke office sebab biasanya tak berapa sempat minum kat rumah. Kadang-kadang dapatlah telan seteguk dua. Jarang sangat dapat habiskan secawan kopi di pagi hari bekerja.


Tapi, bekas ni tak tahan panas lama pun. Sampai office, air pun dah sejuk. Haha.. Dan tutupnya tidak sekedap mana sebab kalau tergolek air mudah je menitis.










  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. hahaha..indah khabar dari rupa. >,<

    BalasPadam
  2. comel tapi alahaii fungsi dia tak brapa best pula

    BalasPadam
  3. ada gak tengok hari tu..terpikat sungguh dengan warna pink..nasib baik tak terbeli

    BalasPadam
  4. Aduhhhh haha tipah tertipu... beli dkt mr diy pun ada akak. tp tak cute la hehe

    BalasPadam
  5. Cute..............tapi kalau tak tahan sgt panas tuu, mcm x syiokk sgt..guna akt uma..kejap kejap ke..ok laaa kan

    BalasPadam
  6. aaaaaaaaaa comelnyaaa...tapi sayang, tak berapa berkualiti ekkk

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.