Lama Tak Dapat Hadiah

2:57 PTG

Assalamualaikum


Dulu-dulu rajin sangat join giveaway. Tapi, lately, agak malas sikit. Lagi kalau kena giveaway yang minta like page itu, page ini, instagram itu ini.

Ala, bukan tak sudi like, sudi, cuma kadang-kadang tu terlupa nak bukak page satu-satu. Kalau giveaway simple-simple laju sikit nak join.

Sebenarnya lamaaaaaaaaa sangat dah tak menang hadiah. Join, tapi takde rezeki. Ada juga menang, tapi setakat topup, maka tak nampak la hadiah tu.

Setelah sekian lama, ada juga yang sangkut. Dapatlah seketul keychain dari kejauhan.



Keychain dari siti yang menaip. Siti ni rajin travel tau. Banyak tempat menarik dia dah pergi.  Baru-baru ni dia pergi Korea. Tu yang dia buat giveaway Daehan Minguk. Nak kenal-kenal dengan siti, bolehlah terjah blog siti yang menaip.










You Might Also Like

5 comments

  1. Tahniah... ada jugak yang sangkut. KN dah setahun tak join giveaway. Ni baru nak mencuba nasib semula. hehehe

    BalasPadam
  2. Wahhhh..Tahniah..Jauh dtgnya hadiah tu..huhu

    BalasPadam
  3. tahniah mar
    el pun ms raya je menang duit raya..sonok kdg2 bila join GA ni..kalau ada rezeki kan

    BalasPadam
  4. Tahniah Mar!

    Dapat juga akhirnya setelah lama ketandusan hadiah GA ya ^_^

    Adalah juga saya baca tentang GA ni tapi saya tak join. Saya pun malaslah bab kena like itu, ini. Letih!

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.