Kekal Sihat Dengan Milagro Coffee

By Mar Mansor - 10:00 PG

Assalamualaikum
 Kekal Sihat Dengan Milagro Coffee | MILAGRO adalah Kopi Patawali yang dapat membantu, merawat, mencegah dan mengawal pelbagai penyakit termasuklah kencing manis, darah tinggi, sakit sendi, kanser, keradangan, alahan, batuk dan juga malaria. 



MILAGRO diambil dari perkataan dari 3 bahasa iaitu :

Melayu - Ajaib
English - Miracle
Spain - Milagro

MILAGRO adalah singkatan dari :

MIL - singkatan dari million herba yang dicipta Allah swt di muka bumi , dan
AGRO - bermaksud asli dalam ciptaan Allah swt 



MILAGRO diasaskan oleh Salmah Hayan, iaitu Pengarah Urusan dari Aqid Aqila Resources Sdn Bhd. Produk beliau iaitu MILAGRO COFFEE telah dirasmikan oleh MATRADE. 


Kelebihan dan kebaikan MILAGRO
Membantu merawat, mencegah dan mengawal,
- Kencing manis
- Darah tinggi
- Sakit sendi
- Kanser
- Cergas badan
- Bertenaga
- Hilang penyakit gatal-gatal
- Keradangan
- Alahan
- Batuk
- Demam malaria
- Menguatkan tenaga batin
- Awet muda
- Tinggi anti oksidan
- Menguatkan saraf dan sistem imun
- Mengembalikan tenaga dengan segara



Testimoni


.

Produk ini sudah  2 tahun di pasaran dan telah mendapat sambutan menggalakan. Minuman ni sesuai bagi semua kategori usia.

MILAGRO COFFEE dalam MEDIA

Produk minuman MILAGRO COFFEE pernah disiarkan di Harian Metro. MILAGRO ini juga bakal diperkenalkan melalui Billboard , selain itu produk ini juga akan diviralkan di media sosial. Terbaru  MILAGRO COFFE akan dibantu di radio IKIM.FM. 


==============================

Milagro Coffee agak berlainan rasanya bagi saya. Rasanya penuh kejutan. Dengan ekstrak patawali atau juga dikenali sebagai akar serutun, memang telah diketahui mengandungi pelbagai khasiat.

Minuman ini mampu menyegarkan badan dan menghilangkan rasa mengantuk. Sepanjang meminumnya, sistem pembuangan terasa lawas.

Saya sarankan untuk meminum ketika masih suam-suam sebab rasanya lebih enak ketika masih suam. Sudah saya katakan, rasa penuh kejutan, memang hilang mengantuk lah lepas minum.



Bagi yang berminat nak cuba, boleh pm saya atau boleh direct contact whatsapp di talian 012 - 3702676. Harga sekotak hanya berharga RM55!

===============================

CONTEST MILAGRO COFFEE

Nak bagitau ni, Milagro ada buat contest sekarang ni. Jemput join beramai-ramai.

Syarat Peraduan:

- Setiap penyertaan hendaklah dapatkan 1 Kotak “MILAGRO COFFEE”, iaitu wajib beli produk
“MILAGRO COFFE” sekurang-kurangnya 1 kotak. 

- Selfie bersama produk /  gambar produk . 

- Buat blogpost di blog, tajuk blog WAJIB ada perkataan “MILAGRO COFFEE”

- Lakonkan dan bina satu video minum “MILAGRO COFFEE” 

- Penyertaan yang mempunyai LIKE & SHARE yang paling banyak dikira pemenang. 

Hadiah Peraduan:

Tempat Pertama : 
CASH MONEY BERNILAI RM1500 + 1 KOTAK MINUMAN MILAGRO COFFEE + MUG

Tempat Ke2 : 
CASH MONEY BERNILAI RM1000 + 1 KOTAK MILAGRO COFFEE + MUG

Tempat Ke3 : 
CASH MONEY BERNILAI RM500 + 1 KOTAK MILAGRO COFFEE + MUG 

Saguhati : 
CASH MONEY BERNILAI RM250 + 1 KOTAK MILAGRO COFFEE + MUG



FACEBOOK 

INSTAGRAM




  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. assalamualaikum mar....wah!! mcm sedap jer kopi ni...ramai yg promosikan jenama ni...:)

    BalasPadam
  2. wah! saya suka minum kopi
    jenama ni belum penah cuba
    peraduan tu macam menarik...especially part cash money tu =)

    BalasPadam
  3. seram pulak tengok gambar pesakit kencing manis tu..
    banyak ya jenis jenis coffee sekarang ni..

    BalasPadam
  4. apa2 pasai coffee ni mmg sedap

    BalasPadam
  5. aida suka kopi.
    api prefer kopi itam aik cheong tu.
    yg dlm paket gini jarang aida beli.

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.